tag:blogger.com,1999:blog-2213176879039267651.post4688222211495295393..comments2024-02-05T10:41:26.418+02:00Comments on veteraaniurheilija: Sydänliiton maukkaan ruoan vinkitChrister Sundqvisthttp://www.blogger.com/profile/12404976113406334788noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-2213176879039267651.post-23684315362203399562008-01-29T07:09:00.000+02:002008-01-29T07:09:00.000+02:00Miksei tuossa suositella vaihtamaan tavallinen tai...Miksei tuossa suositella vaihtamaan tavallinen tai Pan- suola sellaiseen, jossa ei ole lainkaan NCl? Käsittääkseni juuri natriumkloridi on se, mitä tarvitsee vältellä. <BR/><BR/>Tiede- lehdessä oli pari vuotta sitten juttu, jossa todettiin suolahysterian menneen hieman liian pitkälle. Ko. artikkelin mukaan vain korkeaan verenpaineeseen taipuvaiset hyötyvät suolan vähentämisesä. <BR/><BR/>Tuo liemikuution puolitusvinkki oli naurettava. Jos lukee, mitä liemikuutiot sisältävät, huomaa, että aromivahvennetta ja kovetettua kasvisrasvaa lukuunottamatta kaikki sen aineet löytyvät kotoa kaapista, joten ko. aineita voi laittaa siihen keittoon ihan suoraan. (toki syyllistyn joskus itsekin liemikuutioiden käyttöön, tunnustan.) <BR/><BR/>Terveisin *P*, joka varsinkin helteellä syö merisuolakiteitä suoraan paketista. ;)Anonymousnoreply@blogger.com