tag:blogger.com,1999:blog-2213176879039267651.post6373677607896611361..comments2024-02-05T10:41:26.418+02:00Comments on veteraaniurheilija: LeipäviikkoChrister Sundqvisthttp://www.blogger.com/profile/12404976113406334788noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-2213176879039267651.post-59584757709250867172008-07-30T15:10:00.000+03:002008-07-30T15:10:00.000+03:00VOisiko itse väsätä sekoitteen puole voita ja puol...VOisiko itse väsätä sekoitteen puole voita ja puolet rypsiöljyä. Mitäs mieltä veteraani siitä onMaximehttps://www.blogger.com/profile/01542781919725160735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2213176879039267651.post-41627334796341697002007-10-17T17:51:00.000+03:002007-10-17T17:51:00.000+03:00Terveempi Jussi on sähköpostilla ja blogikommentil...<B>Terveempi Jussi</B> on sähköpostilla ja blogikommentilla kertonut rohkeasta ihmiskokeesta. Hän on vaihtanut margariinin voihin. Kokeen väliraportti on rohkaiseva. Nyt varmaan sait rohkeutta jatkaa koesarjaasi niin, että voi on osa elämänhallintaasi jatkossakin.<BR/><BR/>Onneksi olkoon!Christer Sundqvisthttps://www.blogger.com/profile/12404976113406334788noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2213176879039267651.post-35312040200045342482007-10-17T17:48:00.000+03:002007-10-17T17:48:00.000+03:00Ville ehdottaa kompromissina Oivariinin nimellä Su...<B>Ville</B> ehdottaa kompromissina Oivariinin nimellä Suomessa myytävää voi-kasviöljysekoitusta. Hyväksytään tämä tuote, onhan siinä varsin paljon voita. Tämä on ruokakauppojen leipämaistijaisissa se suosituin rasvalevite. En ole vielä nähnyt yhdenkään leipäkonsulentin sortuvan margariiniin. Raportoikaa mikäli sellainen harvinainen tapaus sattuu tapahtumaan.<BR/><BR/>Heh, tuo "Lurpak" oli aika oivallinen nimi tuotteelle. Assosiaatiot menevät huiputuksen (ruots. att lura) ja pakkauksen suuntaan.Christer Sundqvisthttps://www.blogger.com/profile/12404976113406334788noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2213176879039267651.post-56259334355555156392007-10-17T17:34:00.000+03:002007-10-17T17:34:00.000+03:00Olen tehnyt itselleni ihmiskokeen. Vaihdoin margar...Olen tehnyt itselleni ihmiskokeen. Vaihdoin margariinin tavalliseen meijerivoihin kolmisen kuukautta sitten. Käytän voita leivän päällä ja ruoanlaittoon. Meneehän tämä kaikkien ravinto-oppien vastaisesti, mutta mitä on tapahtunut? Olen yllättäen laihtunut 5 kiloa ja olo on mitä mainioin. Voita tulee pistettyä leivälle vähemmän kuin margariinia ja käytettyä ruoanlaitossa vähemmän kuin noita kasviöljyjä ja margariineja. Se on ilmeisesti johtanut siihen että saan vähemmän energiaa rasvoista. Muutenkin vointi on siis ollut hyvä. Pitäisikö minun olla kuolemanvarassa nyt? Kirjoitan nimimerkillä, sillä koskaan ei tiedä mitä fanaatikkoja täällä blogissa riehuu. Christerillä on minun sähköpostiosoitteeni mikäli haluatte tietää yksityiskohdista lisää.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2213176879039267651.post-85881557194398797672007-10-17T17:32:00.000+03:002007-10-17T17:32:00.000+03:00Ihan hyvät ehdotukset Christeriltä. Entäs semmoine...Ihan hyvät ehdotukset Christeriltä. Entäs semmoinen helposti levittyvä voiversio, onkos sekin pannassa? Siihen on kai sekoitettu kasvisöljyä sekaan notkeutta lisäämään. Saarivaltiossa sitä myydään lähikaupassa semmoisella tuotenimellä kuin "Lurpak". <BR/><BR/>Eipä tuota tietty tule paljon käytettyä, jos leipää muutenkin nauttii kohtuudella.Villehttps://www.blogger.com/profile/02723054008716323394noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2213176879039267651.post-54937522021664515442007-10-17T17:12:00.000+03:002007-10-17T17:12:00.000+03:00Terävä huomio Villeltä! Vaihtoehtoja on sinulla ta...Terävä huomio <B>Villeltä</B>! Vaihtoehtoja on sinulla tasan kaksi:<BR/><BR/>1) Päivittäin pistät muutaman leivänpalan päälle ohuen kerroksen voita (ota paketti ulos jääkaapista puoli tuntia ennen käyttöä), joka tuo sen leivän maun sopivasti esille. Mutustelet leipääsi rauhassa.<BR/>2) Päivittäin pistät muutaman leivänpalan päälle ylähuulesi, salaatinlehden tai kurkun siivuja. Margariinia ei terveystietoinen kuluttaja pistä leivän päälle.<BR/><BR/>Voissa on paljon energiaa. Painoaan tarkkaileva ei voi syödä paljon voita. Voihin tottunut kuitenkin huomaa, että voi tuo esille leivän ja ruoan maun paremmin niin, että sitä tulee syötyä vähemmän ja hartaammin! Voi voi siis tukea painonhallintaa tällä tavalla. Tähän ei margariini pysty!Christer Sundqvisthttps://www.blogger.com/profile/12404976113406334788noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2213176879039267651.post-34610423572812573152007-10-17T16:55:00.000+03:002007-10-17T16:55:00.000+03:00Ei kai tuo voikaan sentään painonhallinnassa auta?...Ei kai tuo voikaan sentään <B>painonhallinnassa</B> auta? Onko aivan <B>pakko</B> ruveta käyttämään voita, kun margariini olisi paljon helpommin levittyvää?Villehttps://www.blogger.com/profile/02723054008716323394noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2213176879039267651.post-1263304007822474622007-10-17T14:18:00.000+03:002007-10-17T14:18:00.000+03:00Oikein hyvä ehdotus tuli Tiedemieheltä.Oikein hyvä ehdotus tuli <B>Tiedemieheltä</B>.Christer Sundqvisthttps://www.blogger.com/profile/12404976113406334788noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2213176879039267651.post-15241913305162799022007-10-17T13:12:00.000+03:002007-10-17T13:12:00.000+03:00Voin lisäksi voisi suositella vaikka silliä tai ju...Voin lisäksi voisi suositella vaikka silliä tai juustoa, että saa proteiiniakin.Tiedemieshttps://www.blogger.com/profile/08307419899926184187noreply@blogger.com