veteraaniurheilija
christer.sundqvist@ravintokirja.fi, 040-7529274
tiistaina, toukokuuta 13, 2008
Juustoa moneen makuun
›
** Juusto on trendikäs tuote ja sitä on helppo tarjota. Cheddar, homejuustot, brie, tuorejuusto… Monenlaiset juustot ovat jo tulleet tutuik...
1 kommentti:
Kaupungissa on vaarallisempaa
›
* Kaupunki-ilman saasteet lisäävät veritulpan riskiä alaraajoissa. Tämä johtuu siitä syystä, että ilmassa leijuvat pienhiukkaset lisäävät v...
maanantaina, toukokuuta 12, 2008
Luolapäällikkö Wändell suosittelee luolamiehen pöperöitä
›
* Karolinska Institutetin oma luolapäällikkö tohtori Per Wändell suosittelee luolamiehen ruokavaliota (paleoruokavalio). Se ehkäisee mm. s...
2 kommenttia:
Pinaatin suhteen Kippari-Kalle oli ehkä oikeassa
›
# Tiukoissa tilanteissa Kippari-Kalle nauttii pinaattia , joka antaa hänelle lisää voimaa. Tarua vai totta? Jos kysytään Rutgersin yliopis...
Varo ruskeita elintarvikkeita!
›
** Ruotsissa lääkärit varoittavat ruskeasta ruoasta . Tummissa virvoitusjuomissa, paahtoleivässä, pikaruoissa, Balsamico-viinietikassa, last...
Tomaatti on superruokaa!
›
*** Amerikassa on jo jonkin aikaa kohistu superruoista . Muuhunkin maailmaan leviää tapa luetella ruoka-aineita, jotka ovat ylitse muiden t...
sunnuntaina, toukokuuta 11, 2008
Kiimainen nainen - viehättävä nainen
›
* Kaikkea nykyään tutkitaan. Amerikkalaistutkimuksessa todettiin, että naisen ääni muuttuu seksikkäämmäksi, kun hän on hed...
Syö ruokaa - ei lisäaineita
›
** Juhannukseen asti on käynnissä kilpailuni suomalaisista eniten lisäaineita (E-koodeja) sisältävistä elintarvikkeista. Jo nyt on tullut k...
2 kommenttia:
lauantaina, toukokuuta 10, 2008
Margariinia vai voita?
›
* Kirjoitettu alunperin 28.4.2008 ja päivityksiä tullut 29.4.-7.5.2008 ja 9.5.2008. Tämän kirjoituksen perusteella näyttää pahalta margariin...
42 kommenttia:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio