keskiviikkona, huhtikuuta 22, 2015

Turpaduunarin lyhyt esittely

christer-sundqvist

Turpaduunari (Christer Sundqvist) oppi lukemaan yksikseen 4-vuotiaana tyypillisen introvertin tapaan. Piti ensimmäisen julkisen puheenvuoronsa 12-vuotiaana ja älysi silloin, että tässä on se mikä on kaikkein parasta!
Meni 19-vuotiaana opiskelemaan luonnontieteitä ja väitteli 29-vuotiaana tohtoriksi. Aloitti siinä vaiheessa omaperäisen terveysvalistuksensa pienessä mittakaavassa, valistuksen roihahtaessa palamaan hyvin intensiivisesti noin 15 vuotta sitten 43-vuotiaana. Viimeiset 10 vuotta kiertänyt Suomea 100 luentokeikan verran vuodessa.
Kehitti hyvin erikoisen tyylin kirjoittaa terveydestä suorasukaisesti, satiirisesti ja humoristisesti. On toista kertaa naimisissa, 5 lasta ja 5 lastenlasta. Haluaa jatkaa terveystiedottamisen saralla rehellisesti totuus edellä ”julistuksessa”, vaikka se saattaisikin aiheuttaa ongelmia ja hämmennystä.
Kirjallinen tuotanto, opinnot ja luentoesittelyt löytyvät täältä: http://ravintokirja.fi/
Yhteydenotot:
christer.sundqvist@ravintokirja.fi
040-7529274
Länsi-Pasila, Helsinki
13.4.2015 perustettiin turpaduunari -sivusto, joka jatkaa terveysvalistustani ja tarjoaa vieraskirjoittajille aitiopaikan tuoda esille omia näkemyksiään. Lue tästä sivuston kiehtova syntyhistoria.
Suosittu terveysblogini ilmestyy nykyään täällä: http://turpaduunari.fi/blogi/

Turpaduunarista kerrottu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti