maanantaina, marraskuuta 14, 2016

Yleisin syy sairastumiseen

Tämän viikon teemana on: YLEISIN SYY SAIRASTUMISEEN

TURPADUUNARIN TERVEYSOHJEET

Turpaduunarin terveysohjeet jatkuvat. Nyt on jaossa kaiken kaikkiaan 100. ja tämän vuoden 45. terveysohje. Tämä lähetetään terveyskirjeeni tilaajille (terveysohjeet ilmestyvät viikoittain).


**********************************************************

Turpaduunarin terveysohje numero 100
Jakelupäivä maanantaina 14.11.2016

YLEISIN SYY SAIRASTUMISEEN

Tähän sadanteen terveysohjeeseen liittyy pieni kannustin itselleni. Haluan jollakin tavalla palkita uskollisia lukijoitani. Etsin tähän terveysohjeeseeni jotain erikoista. Ajattelin pohtia lukijani kanssa niitä tekijöitä, jotka aiheuttavat useimmiten sairastelua länsimaiselle ihmiselle.

Lista ei olekaan kovin pitkä! Yllätyin itsekin miten tutkimuksissani nousi esille yksi vakava sairastuttava tekijä lähes joka kerta: immuunipuolustuksemme romahtaminen.

Tottakai sillä on merkitystä miten hoidamme terveyttämme syömällä terveellistä ruokaa, nukkumalla hyvin ja liikkumalla sopivasti, mutta oman puolustusjärjestelmämme ylläpito on kuitenkin ilmeisesti kaikkein tärkein asia, jonka voit tehdä terveytesi eteen.

Jos ihminen haluaa pysyä terveenä, hän tekee kaikkensa levon, rentoutumisen, ruokailun, liikunnan, päivittäisen rasituksen ja henkisen ravinnon suhteen. Kaikki tämä jotta immuunipuolustuksemme pysyisi kunnossa.

Yksinkertaisesti ilmaistuna ihmisen elimistö on ilmaantuvia häiriöitä jatkuvasti korjaava järjestelmä. Kysymys onkin miten parhaiten tuemme tätä korjausjärjestelmää.

Tästä asiasta kerron seuraavissa terveysohjeissa. Pysy siis linjalla ja suosittele tätä edullista terveysohjetta muillekin ystävillesi!

..............................................

Turpaduunari Christer Sundqvist jakaa terveysohjeita terveystietoisille ihmisille. Ohjeita tulee kerran viikossa niin kauan kuin niitä riittää. Arvioni mukaan varastossani on terveysohjeita noin kymmenen vuoden jakelua varten.

Voit varmistaa kaikkien terveysohjeiden saannin sähköpostiisi 20 euron vuosimaksua vastaan. Kysy mahdollisia alennuksia ja tarjouksia! Nyt voimassa on sellainen tarjous, että 20 eurolla saa ilmaiseksi vuoden 2016 loppuun asti terveysohjeet, jotka sitten automaattisesti jatkuvat viikoittain vuonna 2017.

Toimi siis näin, jos haluat kerran viikossa lukea ja mahdollisesti myös noudattaa suosittuja terveysohjeitani:

Maksa 20 euroa tilille FI94 5723 3320 0772 65 (OKOYFIHH), Christerin Akatemia. Kirjoita viestikenttään sähköpostiosoitteesi (tai ystäväsi sähköpostiosoitteen mikäli tilaat terveysohjeen hänelle).


52 terveysohjetta vuonna 2015, 2016 ja 2017 - kerää koko sarja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti