torstaina, elokuuta 26, 2021

Maailman paras terveysohje

 


Turpaduunarin terveysohje numero 347

Jakelupäivä maanantaina 9.8.2021


MAAILMAN PARAS TERVEYSOHJE

Minulla on suuri ilo ja kunnia paljastaa maailman paras terveysohje kaikille niille, jotka saavat viikoittaiset terveysohjeeni.

Maailman paras terveysohje on kohtuullisuus.

Tutkimusten ja käytännön kokemusten mukaan, parasta mitä voi terveydelleen tehdä on elää kohtuullisesti. Parasta on syödä kohtuullisesti, ei mässäillen eikä jatkuvasti paastoten. Parasta on liikkua juuri sopivasti itselleen sopivalla tasolla.

Huolta kannattaa kohtuullisesti kantaa huonosti nukutuista öistä. Yleensä nukkumisen rytmistä saa kiinni muutaman huonosti nukutun yön jälkeen ja aina on apua saatavilla.

Parasta on stressata juuri sopivasti. Liian vähäinen stressi tekee meistä laiskoja, liian kova stressi sairastuttaa. Rohkeutta on toteuttaa aina ja joka käänteessä kohtuullinen elämä.

Muista lähes kaikessa mitä teet se kohtuullisuus. Kohtuus tulee vahvuudeksi kaikissa niissä pienissä ja suurissa valinnoissa, joita teet elämäsi aikana. Kohtuuden maastossa on hyvä elää meille kaikille.

Antiikin Kreikan filosofit korostivat ihmisen elämässä erittäin tärkeinä neljää hyvettä: käytännöllinen viisaus, rohkeus, oikeamielisyys ja kohtuullisuus. Millä tavalla nämä hyveet näkyvät omassa elämässäsi?

Lisätietoja: https://turpaduunari.fi/turpaduunarin-terveysohjeet/ Ei kommentteja:

Lähetä kommentti