tiistaina, joulukuuta 28, 2010

Sietämättömiä runoja terveydestä

*
Sain äsken vastaanottaa arvion runokirjastani:

Sietämättömän hyvien ideoiden mestari Christer Sundqvist on keksinyt kirjoittaa ravitsemusta ja terveyttä käsittelevän runokirjan. Ehkäpä tällä tavalla terveysvalistus jää paremmin mieleen? Koulutukseltaan Sundqvist on biologi ja filosofian tohtori, ja hän on hyvin suosittu luennoitsija.

Nykyisin kiistellään ravitsemuksen merkityksestä mm. diabeteksen ja ateroskleroosin synnyssä ja hoidossa. Näihinkin on Christerillä oma, tuoreimpiin tutkimuksiin nojaava mielipiteensä. Se kaikuu tämän kirjan runoista.

Kirjassa on myös vierailevia runoilijatähtiä: Anja Karkiainen, Markku Kiviharju, Mikko Koponen ja Pasi Moisander. Yhdessä heidän kanssaan on syntynyt tämä mainio, tiettävästi ensimmäinen vain terveyttä käsittelevä runokirja. Tässä varsin ajankohtaista teemaa (kananmunien terveellisyyttä) käsittelevä ote Sundqvistin runosta ”Ykkösruokaa”:

”Kananmunista tiedemiehet eivät enää kiistele
munia 2-3 kpl päivittäin poskeen pistele
ja nälänhallintaan saat kelpo apukeinon
ei paisu enää vyötärö Sirkan eikä Einon”.

Kirjan voi hankkia minulta suoraan, sitä saa hyvin varustetuista kirjakaupoista ja sitä on myynnissä myös kaikilla luennoillani. Kirja maksaa 13 euroa (verot ja postimaksut sisältyvät hintaan).

Mielenkiintoinen tapa hankkia ilmaiskirja itsellesi: Järjestä runoilta ystävillesi! Runoillan järjestäjälle rajoitettu määrä runokirjoja ilmaiseksi.

Yhteydenotot:
Christer Sundqvist
christer.sundqvist@ravintokirja.fi
040-7529274

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti