maanantaina, lokakuuta 25, 2010

Sietämätön joulutarjous 2010

*
Päivitys!
On pakko kertoa, että "Sietämättömiä runoja terveydestä" ilmestyy 3-4 viikon kuluttua. Malttamattomimmat ja hintatietoisimmat voivat tilata runokirjani etukäteen. Kirjan etukäteen tilaavat ja maksavat saavat sen 13 euron hintaan per kappale (kirjassa on 138 sivua, eli noin 10 senttiä per sivu). Tiedustelut ja tilaukset sähköpostilla kiitos: christer.sundqvist (at) ravintokirja.fi.

Maksu ja tilaus viimeistään 15.11.2010 ja saat kirjan tarjoushintaan! 13 euroa / kappale kaikkine kuluineen. Minun tietääkseni ei aiemmin ole ilmestynyt runokirjaa terveydestä.

Edelleen voimassa myös sietämätön joulupakettitarjous, 50 euroa kahdesta sietämättömästä kirjasta (Sietämätön leveys ja Sietämättömiä runoja terveydestä) signeerauksineen. Lisäksi yllätyslahjat (en kerro!) + joulupaperiin kääritty lahja + postikulut + verot. Kaikki tämä 50 eurolla.


Pikkulinnut lauloivat
Joulu on taas tulossa
suutansa ahneina aukoivat
joululahjan, muistamisen toivossa

ystävät, työkaverit, oma rakas
Minäkin tahdon kivan joululahjan
teille ojentaa ja saada ehkä jotain takas
Tämän mahdollistaa veteraaniurheilijan

JOULULAHJATARJOUS

Kaksi sietämättömän hienoa kirjaa + iloinen yllätys tulee ajoissa ennen joulua. Maksa etukäteen ja pääset osalliseksi sietämättömän hienosta tarjouksesta.

Paketti sisältää:
- 1 kpl Christer Sundqvist: Sietämätön leveys, signeerauksella, SUL Julkaisut, 2010
- 1 kpl Christer Sundqvist: Sietämättömiä runoja terveydestä, signeerauksella, IDEA Sundqvist, 2010
- 1 kpl yllätyslahja
- lahjapakkauksessa valmiina

Hinta: 50 euroa

Toimi näin viimeistään 15.11.2010:
- Maksu tilille 571100-234038, 50 euroa, pyydä tarjous jos tilaat useita pakkauksia tai haluat kirjat erikseen
- Tieto minulle mihin osoitteeseen lahja lähetetään, christer.sundqvist@ravintokirja.fi, 040-7529274, merkintä: sietämätön joulutarjous 2010

Sietämättömän hyvää Joulua!

toivoo christer

8 kommenttia:

 1. Aika kallis runokirja, kun tuo romaani on tällä hetkellä 14 euroa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kysymyksestä. Paketti koostuu normaalihintaisesta Sietämättömästä leveydestä (14 euron tarjous loppuu pian), siitä runokirjasta, yllätyslahjasta (itse asiassa 2 kpl yllätyslahjaa), lahjapakkauksesta ja postikulut päälle. Aina voi kirjat ostaa erikseen. Tämä on valmis joululahjapaketti.

  VastaaPoista
 3. Jo kannatuksen vuoksi meidän pitäisi tilata tuo paketti!

  Taikka muutoin panna pieni summa Christerin tilille. Kaikki me tämän blogin seuraajat tiedämme miksi.

  Täällä on silmät avautuneet. Eikä kaikesta suinkaan tarvii olla samaa mieltä; voi jäädä pohdiskeluineen ja uskoineen sinne turvalliseen välimaastoonkin- odottelemaan, mitä tuleman pitää.

  Kriittinen suhtautuminen viralliseen valistukseen ja tieto ja tietoisuus vastakkaisesta linjasta perusteluineen on antanut mulle ainakin tosi paljon. Ajattelemisen aihetta ja terveyttäkin!

  Andante

  VastaaPoista
 4. "Kaikki me tämän blogin seuraajat tiedämme miksi."

  Miksi? Entä jos tämän blogin neuvot ovatkin huonoja, jos niitä seuraamalla sairastuu esimerkiksi dementiaan (liian rasvan takia) tai kuolee ennen aikojaan (liian proteiinin takia) tai saa syövän (jos jättää hedelmät ja kokojyväviljan pois ruokavaliosta)?

  VastaaPoista
 5. Loistava mahdollisuus tukea Sundqvistin ilmaistyötä on hankkia häneltä joululahjapaketti.

  VastaaPoista
 6. Et kai laita mitään uskonnollista materiaalia 'lahjoiksi'?

  Olisi kuitenkin kiva tietää mitä nuo lisukkeet ovat kun niistä kerran pitää maksaakin. Jos tilaa vaikka jollekulle toiselle lahjaksi.

  VastaaPoista
 7. Itse en oikein ole taipuvainen suosimaan moista amerikkalaismallista lähestymistapaa (toki Christerin mainitsema hinta ei ole kovin suuri, mutta periaate!).

  Kilpailua ollaan avaamassa vähän joka paikassa ja Itellankin selvästi suosima Postilain "avaus" haiskahtaa nenääni melkoiselta vedätykseltä. En toivoisi suomalaisten luopuvan demokratiasta pelkän "kiireen" takia.

  Tämä "kiire" aiheuttaa niin einesruokien suosimista, tositv-sarjojen suosiota (ja reaktiotapojen omaksumista niistä) ja etenkin naistenlehtien artikkelien noudattamista "pehmeiden rasvojen" suosimisessa. - Mitkä "pehmeät" rasvat ovat pelkkiä margariinitehtaiden epäterveellisiä synteettisin menetelmin tuotettuja rasvoja!

  VastaaPoista
 8. Tämä menee jo kerjäämisen puolelle.

  VastaaPoista