maanantaina, joulukuuta 29, 2014

Turpaduunarin terveysohje numero 5

Turpaduunarin terveysohjeet jatkuvat. Nyt on jaossa 5. ohje. Tämän viikon teemana on: UUSI VUOSI – UUDET KUJEET!
Turpaduunari Christer Sundqvist jakaa terveysohjeita terveystietoisille ihmisille. Ohjeita tulee kerran viikossa niin kauan kuin niitä riittää. Arvioni mukaan varastossani on terveysohjeita noin kymmenen vuoden jakelua varten.
Osa terveysohjeista on jaossa ilmaiseksi ja ilmestymispäivänä ilmaiset terveysohjeet ovat jakelussa myös sosiaalisen median välityksellä. Kiitos saamastani palautteesta! On ollut kiva kuulla, että ohjeista on pidetty.
Osa terveysohjeista on maksullisia. Voit varmistaa kaikkien terveysohjeiden saannin sähköpostiisi 20 euron vuosimaksua vastaan (6 ensimmäistä terveysohjetta ja vuoden 2015 aikana ainakin 1 terveysohje/kuukausi ovat ilmaiseksi jaossa).
Toimi siis näin, jos haluat vuonna 2015 kerran viikossa lukea ja mahdollisesti myös noudattaa terveysohjeitani:
Maksa 20 euroa tilille FI94 5723 3320 0772 65 (OKOYFIHH), Christerin Akatemia. Kirjoita viestikenttään sähköpostiosoitteesi.
52 terveysohjetta vuodessa – kerää koko sarja!
Maksulliset terveysohjeet ovat erityisen kiinnostavia! Maksuttomat/maksulliset terveysohjeet voit tilata lähettämällä tilausviestin sähköpostiin: christer.sundqvist@ravintokirja.fi

**********************************************************
Turpaduunarin terveysohje numero 5
Jakelupäivä maanantaina 29.12.2014
UUSI VUOSI – UUDET KUJEET!
Vuoden vaihtuessa on aika pysähtyä isojen kysymysten äärelle. Ehkä jopa tehdä yksi ainoa uuden vuoden lupaus loppuelämää silmällä pitäen. Tämän viikon aikana ja mahdollisesti jatkossakin voit kysyä itseltäsi heti aamulla kun saat ravisteltua itsesi hereille:
Millä tavalla aion tänään edistää terveyttäni?
Älä säikähdä! Totuus on kuitenkin, että sinulle on todennäköisesti annettu vain tämä yksi ainoa elämä täällä Telluksella. Sinulla ei ole varaa jättää tiedostamatta elämäsi rajallisuus. Älä siis tuhlaa elämääsi vaan elä joka päivä terveyttäsi edistäen! Mikäli tämä tuntuu mielekkäältä, tee uuden vuoden lupaus missä pysähdyt vuonna 2015 joka aamu tämän yllämainitun tärkeän terveyskysymyksen äärelle!
Suomalainen elää tällä hetkellä keskimäärin 80-vuotiaaksi (naiset hieman pitempään). Se tarkoittaa siis, että jos olet tällä hetkellä nelikymppinen, niin puolet elämästäsi on vielä jäljellä. Päiviksi muutettuna tämä on 14 600 ihanaa päivää. Kuinka aiot käyttää jäljellä olevat päiväsi, tuntisi (350 400 tuntia)?
Joka aamu on armo uus’ lauletaan suositussa virressä. Ymmärrän sen niin, että oli sinun eilinen päiväsi vaikka kuinka kurja, niin sinulla on mahdollisuus nollata tuntilaskurisi joka aamu. Voit käyttää valveillaolon tuntisi ihan tuoreesti, ajattelematta ollenkaan eilistä. Elä tätä päivää! Raikkaasti. Terveyttä etsien. Vaikkapa soveltaen turpaduunarin viikoittaisia terveysohjeita.
Millä tavalla aiot juuri tänään edistää terveyttäsi? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti