lauantaina, kesäkuuta 26, 2010

Kevyttuotteiden suosio romahtaa

**
Rakkaan tutkijaystäväni (FT Juha Hulmi) sanoin, syödessään voissa paistettua herkkuruokaa:


Jos ei voita, niin häviää!


Tuoreimman kyselyni mukaan, vain joka kymmenes terveysblogissani käynyt suosii kevyttuotteita.

Voisiko todellakin olla niin, että suomalaiset ovat jättämässä nämä turhat elintarvikkeet pois ja siirtymässä luonnollisemman, tärveltymättömän ruoan pariin? Kevyttuotteiden missio taitaa olla ohi?

Olen ymmärtänyt, että Suomessa on Euroopan laajin kevyttuotteiden valikoima. On aika hankkiutua tästä kyseenalaisesta maineesta eroon. Hanki sinäkin kaupasta tästä lähtien täysrasvaisia, mieluusti luonnonmukaisesti tuotettuja ja hellästi valmistettuja elintarvikkeita. Jätä kevyttuotteet ostamatta!

Lisää luettavaa tästä aiheesta:
Painonvartijat lopettaa Suomessa - mitä tilalle?Suoraa puhetta kevyttuotteistaHuonoja vaihtokauppojaSuuri ihmisten lihotuskoe on puolivälissäKevytmyrkyt eivät enää mene kaupaksi

4 kommenttia:

 1. Voi olla, että terveysblogisi lukijat eivät kovin hyvin edusta kaikkia suomalaisia.

  VastaaPoista
 2. Tämä pitää vuorenvarmasti paikkansa, Anonyymi. Koko Suomi ei (vielä) ole lukemassa terveysblogiani, eivätkä kaikki vastaa kyselyihini.

  Seurataan tilanteen kehittymistä. Eikö sinunkin mielestäsi olisi järkevämpää ostaa kunnon ruoka-aineita, eikä tuollaisia korkean teknologian virityksiä, joita ilman pärjää mainiosti?

  VastaaPoista
 3. Hyvä :). "Voi se on, joka miehen [ja naisen] tiellä pitää."

  t. Päivi

  VastaaPoista
 4. Voita ja kunnon kermaa se olla pitää eikä mitään kevyt hömpötyksiä. Nälkä pysyy poissa ja mieliteot kurissa. Helmikuussa aloitin atkinsin ja vhh yhdistelmän ja paino tippui 7 kiloa pääsiäiseen mennessä. Senttejäkin lähti ihan mukavasti vähän joka puolelta. Pääsiäisenä vaan homma sitten karkasi käsistä kaikkien herkkujen muodossa ja sille tielle tuli jäätyä.. Nyt kuitenkin dukanista uutta puhtia hakemaan. :)
  T: Tanja

  VastaaPoista