lauantaina, tammikuuta 03, 2009

Turun Weikot valinnut uuden koulutus- ja valmennuspäällikön

**
Urheiluseura Turun Weikot ry.
on 1.1.2009 lähtien valinnut uudeksi koulutus- ja valmennuspäälliköksi FT Christer Sundqvistin. Hän jatkaa Jali Westergårdin viitoittamalla tiellä tarjoten seuralle laadukasta ja monipuolista koulutusta.

Westergård – Sundqvistin linja
Sundqvist luonnehtii linjaustaan Paasikivi – Kekkosen linjauksen mukaiseksi. Paasikiven tapaan Jali Westergård loi Turun Weikkoihin toimivan koulutus- ja valmennusjärjestelmän. Tätä järjestelmää Turun Weikkojen uusi ”Kekkonen” ei lähde romuttamaan. Päinvastoin, hän tekee kaikkensa, jotta hyvin aloitettu työ voisi jatkua ja tuo siihen uusia innostavia elementtejä.

Sundqvist on Kekkosen tapaan äärettömän tuottelias kirjoittaja ja rohkea puhuja. Hän on TV:stä tuttu esiintyjä, Trainer4you –kuntosaliyrityksen valtakunnallisesti arvostettu kouluttaja, Mercuri International yrityskouluttaja, ravintovalmentajakoulutuksen vastuuopettaja Lapin Urheiluopistossa, useiden terveys- ja liikuntalehtien tuottelias toimittaja sekä parantumaton urheiluhullu.

Palmuun hän ei ehkä kiipeä, mutta puhujapönttöön hän lupaa kiivetä ”teesejään” selostaen:
 • eri urheilujaostojen yhteistyö on tärkeää
 • yritysmaailmasta otetaan työmenetelmiä urheiluseuran toiminnan piristämiseksi
 • urheilu voi olla hauskaa
 • laadukasta koulutusta voidaan tuottaa paikallisesti
 • kansainväliset kontaktit säilytetään ja jalostetaan niistä toimiva kokonaisuus.
Kun Sundqvist tulee eri urheilujaostojen toimintaa seuraamaan, hän toivoo näistä tapahtumista yhteisiä hetkiä, joissa ymmärretään koulutuksen merkitys. Yhdessä voimme toinen toisiamme tukien houkutella seuratoiminnan parhaimmat piirteet esille!

Älä epäröi ottaa yhteyttä koulutus- ja valmennuspäällikkö Christer Sundqvistiin.

Christer Sundqvist
Turun Weikot ry
koulutus- ja valmennuspäällikkö 1.1.2009 alkaen
christer.sundqvist (at) turunweikot.fi 
040-7529274

3 kommenttia:

 1. Onnea vaan hommaan. Nyt saattaa urheilijat saada vinkkiä ihmiselle sopivasta ravinnostakin.

  VastaaPoista
 2. Onnittelut
  Erityisesti tulen tarkkailemaan, miten tulet onnistumaan lupaavien kestävyysjuoksijoiden Jarkko Anttilan ja Tuomas Jokisen kanssa. Heidän motivoitumisensa on tärkeää paitsi maakunnan myös koko maan juoksuperinteen vaalimiseksi.

  VastaaPoista