perjantaina, tammikuuta 19, 2007

Ville Valo - valtakunnan röökimys


**
Ystäväni Panu Höglund kirjoittaa
hienosti blogissaan tupakoinnista. Hän nostaa tämän iljettävän vastenmielisen tavan malliedustajaksi musiikkitaivaan kirkkaan tähtemme Ville Valon. Panun mielen on pahoittanut Villen röyhkeä sauhuttelu julkisesti. Tällaisia huomaavaisen sauhuttelun vastakohtia Panu kutsuu röökimyksiksi - loistava termi! Olen täysin samaa mieltä Panun kanssa:

"Seuraavan kerran kun törmäätte tällaiseen henkilöön, muistakaa käyttää hänen moittimiseensa tätä mittatilaustyönä valmistamaani sanaa: Senkin röökimys!"

Lähde: Kolinaa PANUhuoneesta, 18.1.2007

4 kommenttia:

 1. Allekirjoitatko myöskin ystäväsi Panun näkemykset fasistisen pahoista nuorista naisista?

  *P*

  VastaaPoista
 2. No no, ei minusta sovi lähteä syyttelemään ketään hänen ystäviensä sanomisista.

  Tri Sundqvist on aiemmin tituleerannut minuakin ystäväkseen, minkä otin tietysti melkoisena kohteliaisuutena. Tämä lienee osoitus siitä, että hän hyväksyy ystävikseen ihmisiä syrjimättä heitä mielipiteidensä vuoksi. Tämä on arvostettava piirre.

  Tuomitsemista tästä maasta löytyy jo muutenkin tarpeeksi!

  VastaaPoista
 3. En ole kaikissa asioissa samaa mieltä Panun kanssa. Panu on livenä ihan mukava ja joviaali ihminen. Kynän ja tietokoneen näppäimistön kera hänestä välittyy erilainen kuva. Panu haluaa ravistaa ihmisiä hereille. Siinä hän on todella hyvä.

  Hänen naisten vastaisia ajatuksia pidän aika rohkeina ja olen niitä itse kritisoinut. Myös hänen urheilun vastaisuuttaan pidän valitettavana.

  VastaaPoista
 4. Jep, tiedemies on ystäväni. En ole samaa mieltä hänenkään kanssaan kaikista asioista. Täytyykö aina olla samaa mieltä? Jos olisimme aina samaa mieltä, siitä ei syntyisi keskustelua ja maailma olisi niin tylsä paikka elää. Tieteen olemukseen kuuluu itsestäänselvyyksien kyseenalaistaminen. Siinä asiassa tiedemies on hyvin kunnostautunut. Näin pitää tehdä! Se on parasta mahdollista tiedettä!

  VastaaPoista