torstaina, toukokuuta 17, 2007

Jos jokin voi mennä pieleen, se myös menee

Murphyn Laki on monelle meistä tuttu: Jos jokin voi mennä pieleen, se myös menee. Tämä laki ja 1752 muuta samantyyppistä lakia löytyy tästä PDF-tiedostosta. Yleisön pyynnöstä jatkan englanninkielisen aforismi-, sanonta-, sananlasku- ja repliikkikokoelmani jakamista rakkaille blogini lukijoille. Minä olen kerännyt näitä vuosina 1987-2007 ja nyt on jaettavana siis se kokoelmani osa, joka käsittelee erilaisia elämän (hauskoja) lainalaisuuksia. Toivottavasti teillä on yhtä hauskaa lukiessanne kokoelmaani kuin minulla oli kokoelmaa tehdessäni. Luovutan ehkä jatkossakin teille lisää kokoelmastani (nyt on arviolta 12% kokoelmastani jaossa). Kokoelma on jaossa pieninä ja suurina PDF-tiedostoina. Jotkut kerää postimerkkejä, minä kerään englanninkielisiä sanontoja ja sukkeluuksia.

Christer's "Superlist of Fun Lines and Famous Quotations" is a moonstruck project intending to present some words of wisdom, aphorisms and memorable sayings. It is part of my large private collection. I hope you enjoy my latest free gift: Laws, Principles and Order Quotes.

Laws, Principles and Order Quotes

Additional parts of my collection

2 kommenttia:

  1. Hienoa oli lukea noista elämän eri lainalaisuuksista. Vaatii aika hyvää englanninkielentaitoa, mutta ne mitkä ymmärsin olivat mainioita! Ymmärrän että sinulla on paljon muita hommia, mutta olisi tosi hienoa jos tämän kokoelman saisi suomen kiellellä. Onko mahdoton ajatus?

    VastaaPoista
  2. Sorry, biponainen. Ei tule suomenkielistä versiota englanninkielisestä kokoelmastani. Tulen kääntämään suomenkielelle joitakin ruokaan liittyviä sanontoja piristämään uusia kirjojani.

    VastaaPoista