torstaina, syyskuuta 13, 2007

Joko sinulla on liikkumattomuustodistus?

**
Liikunnan terveysvaikutukset ovat niin selkeitä
, että innostuin yht'äkkiä kääntämään asian päälaelleen.

Lääkärit voivat tällä hetkellä tarvittaessa kirjoittaa liikkumisreseptejä. Pitäisikö velvoittaa sellaisia henkilöitä, jotka nimenomaan haluavat säilyttää sairauksia edistävän liikkumattoman elämäntyylinsä, pyytämään lääkäriltään erityisen liikkumattomuustodistuksen?

LIIKKUMATTOMUUSTODISTUS

Pekka Potilas
Teille on tänä päivänä pyynnöstänne myönnetty liikkumattomuustodistus. Ette saa liikkua. Mikäli viranomaiset havaitsevat teidän harrastavan liikuntaa, teitä tullaan tästä äkillisestä järkiintymisestänne määräämään yhdyskuntapalveluun. Teidän on luvattava, että ette enää ota yhtään tarpeetonta askelta. Kaikissa tilanteissa turvaudutte liikkumista helpottaviin apuvälineisiin. Tarvittaessa teitä pyydetään luennoimaan liikuntakykynsä pysyvästi menettäneille miksi te olette päätyneet tällaiseen ratkaisuun, että ette enää halua liikkua.

2 kommenttia:

  1. Hauska juttu! Mutta itse asiassa ihan vakavasti otettava ehdotus. Jotkut tosiaankin pilaavat terveytensä olemalla liikkumatta.

    Mökkihöperö

    VastaaPoista
  2. Loistavaa! Kelalta voi hakea ylirasituskorvausta 6kk jälkikäteen jos joskus on autosta bensa lopussa ja on pakko mennä jalan hakemaan maitoa :)

    VastaaPoista