keskiviikkona, syyskuuta 12, 2007

Potilasvahinkoapua tarjolla

**
Sain tiedon kiintoisasta palvelusta
. Kyseessä on Lakiasiaintoimisto Suomen Potilasvahinkoapu Oy. Se on maan ainoa lakitoimisto, joka on keskittynyt terveydenhuollon ongelmatilanteisiin. Toimisto tarjoaa palveluja koko Suomessa lyhyestä puhelinneuvonnasta aina oikeudenkäynteihin saakka.

Lakiasiaintoimisto Potilasvahinkoapu pyrkii asiakkaidensa oikeusturvan varmistamiseen kaikissa ongelmatilanteissa. Sen toiminnan korkeimpina tavoitteina ovat yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden edistäminen sekä potilasturvallisuuden parantaminen. Syvällisen juridisen asiantuntemuksen lisäksi toimistolla on käytännön kokemusta myös lääketieteellisistä asioista, mistä on asiakkaille huomattavaa etua.

Tämä palvelu on sinua varten joka ahdistukseen saakka hätäännyt näistä asioista: ansionmenetys, esteettinen kirurgia, haittaluokka, henkilövahinko, hoitovirhe, ihmisoikeudet, infektiovahinko, invaliditeetti, kauneusleikkaukset, kipu ja särky, kirurgipalvelut, kohtuuton vahinko, komplikaatio, kuluttajansuoja, laserleikkaukset, lähestymiskielto, lääkevahinko, lääkintäoikeus, lääkkeen sivuvaikutukset, lääkärin etiikka, lääkärin oikeudet, lääkärin velvollisuudet, perusoikeudet, potilaan oikeudet, potilaan oikeusturva, potilasasiakirjat, potilasinformaatio, potilaslaki, potilasturvallisuus, potilasvahinkolaki, potilasvakuutus, pysyvä haitta, sairaalabakteeri, sairaalatapaturmat, sairaalavahinko, tuotevastuulaki, työkyvyttömyys, vahingonkorvaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti