lauantaina, lokakuuta 24, 2009

Saksassa ollaan huolissaan sikainfluenssarokotteesta

**
Kirjoitettu 23.10.2009 ja päivitetty 24.10.2009

Sikainfluenssarokotetta koskevaan blogikirjoitukseeni liittyen on Rokotusinfo ry:n puheenjohtaja Jyrki Kuoppala halunnut välittää lisää tietoa rokotteen lisäaineesta. Kiitos tiedoista! Uskoisin, että aika moni suomalainen on lähiviikkoina vaikeiden valintojen edessä.

Lisäaineen haitoista muutospainetta sikainfluenssarokotuksiin

Lisäaineen haitat johtamassa Sveitsin rokotuskäytännön muutoksiin

- Odottaville ja lapsille lisäaineeton rokote

- Rokotusinfo ry ehdottaa samaa muutosta selvitettäväksi Suomessa

Sveitsi aikoo turvallisuussyistä vaihtaa raskaana olevien ja lasten sikainfluenssarokotetta. Raskaana oleville ja lapsille aiotaan antaa adjuvantitonta rokotetta, jollaista maailman terveysjärjestö WHO suosittelee.

Suunnitelman muutosta käsiteltiin tiistaina 20.10.2009 rokotuskomitean ja lääkeviranomaisten ja terveyshallinnon kokouksessa. Tiedotusvälineissä
käsitellään eri rokotevaihtoehtojen ominaisuuksia. (1)

Lisäaine on adjuvantti, jonka tarkoitus on vahvistaa rokotteen tehoa ja siten lisätä rokotteen riittävyttä.

Sveitsiin on tilattu lisäainetta sisältävää Pandemrix -rokotetta kuten Suomeenkin. Muutosten vuoksi selvitetään, saadaanko raskaana oleville ja lapsille toisen valmistajan lisäaineetonta rokotetta, vai voidaanko tilattu Pandemrix-rokote hyväksyä käyttöön ilman lisäainetta. Teknisesti tämä onnistuu, koska rokote ja adjuvantti ovat eri pakkauksissa.

Myöskään Saksan lääkäriliiton tiedotteen mukaan raskaana olevia ja lapsia ei pidä rokottaa adjuvanttia sisältävillä rokotteilla. (2)

Muista maista ainakin Espanja, Kanada ja USA antavat raskaana oleville turvallisuussyistä adjuvantitonta rokotetta.

Rokotusinfo: THL:n väitteet virheellisiä

Rokotteen lisäaineen riskit ovat puhuttaneet Suomessakin tällä viikolla. Rokotehuollosta Suomessa vastaava Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on kuitenkin tyrmännyt väitteet riskeistä ja sanonut rokotteen aineiden olevan vaarattomia raskaana oleville. (3)

Rokotusinfo ry:n mukaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen väitteet rokotteen ainesosien vaarattomuudesta sikiölle ja raskaana oleville eivät perustu tutkimusnäyttöön. EU:n lääkeviraston julkaisemista asiakirjoista ilmenee, että adjuvanttia sisältävien rokotteiden käytöstä ei ole tutkimustietoa raskaana olevilla.(4)

Rokotusinfo ehdottaa selvitettäväksi, olisiko Suomessa syytä tehdä samankaltainen ratkaisu kuin Sveitsissä.

Yhdistyksen mukaan keskustelu eri rokotevaihtoehdoista ja niiden ominaisuuksista on tarpeellista. Koska rokotukset ovat vapaaehtoisia, tulee yhdistyksen mukaan jo potilaslain perusteella väestöllä olla saatavilla tietoa ratkaisun pohjaksi. Keskustelu edistää tiedon hahmottamista ja ymmärtämistä, ja johtaa parhaimmillaan hyvään harkintaan perustuvan rokotuspäätöksen tekemiseen.

Virtahepo olohuoneessa

Rokotusinfo ry:n mukaan keskustelua varjostaa kuuden miljoonan euron virtahepo Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen olohuoneessa.(5)

Summa on THL:n rokoteosaston johtajan arvio siitä, minkä verran laitos saa tänä vuonna rahaa rokotevalmistajien tuotekehitykseen liittyvien tutkimusten toteuttamiseksi. Valtion budjettirahaa THL:n rokoteosastolle on viime vuosina varattu tästä vain murto-osa, hiukan yli miljoona euroa.

Eniten yhtiörahoitteisia tutkimuksia THL:ltä on tilannut Suomeen ilman tarjouskilpailua tilatun 37 miljoonaa euroa maksaneen Pandemrix-rokotteen valmistaja. Edellisvuonna yhtiöltä hankittiin samanhintainen lintuinfluenssarokote.

Valtiontalouden tarkastusvirasto on huomauttanut yhtiörahoituksen tuomista eturistiriidoista, mutta asiaa ei toistaiseksi ole ratkaistu.

Lisätietoja:

http://www.rokotusinfo.fi/rokotteet/sikainfluenssa_html
http://www.rokotusinfo.fi

Viitteet:

(1) Tages Anzeiger: Schweinegrippe: Die Schweiz ändert ihre Impfstrategie (21.10.2009)

(2) Die Bundesärztekammer (BÄK): Montgomery beklagt Informationschaos bei geplanter Massenimpfung gegen die Neue Grippe (20.10.2009)

(3) Turun Sanomat: Tehosteainetta sisältävä sikainfluenssarokote ei vaaraksi raskaana oleville (23.10.2009)

Helsingin Sanomat Vieraskynä, tutkimusprofessori Petri Ruutu (23.10.2009): "Rokote ei sisällä aineita, jotka ovat haitallisia sikiölle tai raskauden kululle."

(4) Pandemic influenza A(H1N1)v vaccines authorised via the core dossier procedure. Explanatory note on scientific considerations regarding the licensing of pandemic A(H1N1)v vaccines. (London, 24 September 2009)

"Pandemrix
Non-clinical studies with regard to female fertility, embryo-foetal and postnatal toxicity (up to the end of the lactation period) were conducted in rats with the Pandemrix mock-up vaccine containing the AS03 adjuvant. There was no cause for concern identified in this study. No data are available on administration around the implantation phase of the embryos. There are no data in pregnant women with a vaccine that contains the AS03 adjuvant."

(5) "Virtahepo olohuoneessa", kuvaus terapeutti Tommy Hellstenin keskusteluun tuoman käsitteen merkityksestä.

Tässä alkuperäinen kirjoitukseni:

Arvostetussa lääkärilehti British Medical Journalissa
on lääketieteen toimittajan juttu (21.10.2009) saksalaisten haluttomuudesta ottaa rokotus sikainfluenssaa (eli A(H1N1)-virusta) vastaan. Syynä niinkin alhaiseen osallistumisintoon kuin 12 prosenttia pidetään tätä paljastusta:

Poliitikoille ja muille tärkeille henkilöille on salaa tilattu erikoiserä rokotetta, joka ei sisällä tehostetta (adjuvanttia). Muut "vähemmän tärkeät" saksalaiset aiotaan rokottaa adjuvanttia sisältävällä Pandemrix (GlaxoSmithKline) -rokotteella.

Some doctors have voiced mild concern about Pandemrix in the past two months, especially about potential side effects in pregnant women and children. But those scattered concerns erupted into widespread protest over the weekend, after Der Spiegel news magazine reported that the federal interior ministry had bought 200 000 doses of Celvapan, Baxter’s adjuvant-freeH1N1 vaccine, to be used by top government officials (www.spiegel.de, 19 Oct, "Germans unhappy with alternative swine flu vaccine for politicians").

Suomessa aiotaan rahvas ja terävä pää rokottaa samalla Pandemrix'llä, onko näin? Voisimmeko saada julkisuuteen tiedon oikein kuvan kera missä THL:n johtoporras ilmoittaa ottaneensa Pandemrix-rokotteen!

Lähde: Ned Stafford. Only 12% of Germans say they will have H1N1 vaccine after row blows up over safety of adjuvants. BMJ 2009;339:b4335

Muita sensaatiomaisia paljastuksiani:

22 kommenttia:

 1. Hyvä kun otit asian esille. Olen miettinyt pääni puhki tätä tilannetta ja nyt olen päättänyt että en aio otta H1N1-rokotetta. Se on saatu kasaan se rokote aika hämärissä olosuhteissa. GSK:lla ei ole puhtaita jauhoja pussissa ja ruiskussa!! Tulee vielä paljastumaan kaikessa karmeudessaan lääketeollisuuden synkimmät puolet. On näköjään oikein arkkiatri valjastettu mukaan propagandaan Suomessa (MTV3, 23.10.2009):

  Lääkärikunnan vanhin, arkkiatri Risto Pelkonen ihmettelee hoitohenkilökunnan sikainfluenssarokotteen vastustusta.

  - Olisiko tiedottaminen mennyt vähän vinoon? Haittoja on tähdennetty eikä olla puhuttu siitä, että nämä ovat vaarattomia ja että hyöty on moninkertainen verrattuna haittoihin.

  Erityisesti hoitohenkilökunnan kohdalla Pelkonen kokee tärkeäksi sairastumiselta varjelemisen.

  - Jos hoitohenkilökunta alkaa ylläpitää joukossaan tätä tautia, niin he tietysti koko ajan sitä levittävät. Minusta tuntuisi tärkeältä, että he suostuisivat rokotuksiin, enkä oikein ymmärrä mihin tämä vastustus perustuu.

  Arkkiatri toivookin, että jokainen hoitaja miettisi tarkkaan, mikä on oma motiivi olla ottamatta rokotetta. Hän myös vetoaa hoitohenkilökunnan ammattivastuuseen.

  - Mikä on hoitohenkilökunnan vastuu ympäristöään kohtaan? Kyllä minä tässä vähän heristäisin sormeani.

  Median osallisuutta mielipiteiden muokkaajana Pelkonen pitää tärkeänä.

  - Media voisi minusta ottaa tähän kannan ja levittää sitä tietoa, joka on nyt asiantuntijan tietoa.

  VastaaPoista
 2. Pääministerin haastattelutunnilla Vanhaselta kysyttiin hallituksen rokotuksesta. Antoi ymmärtää, että ministereille löytyy tuuraajat, jos sairastuvat, mutta normi töissä rokote täytyy ottaa, kun saattaa olla koko tehdas yht'aikaa pois töistä.

  Eläköön eliitti!! Aika likaista hommaa syytää elohopeaa kansaan=elohopea tyhmentää, kun se menee suoraan aivoihin.

  MM

  VastaaPoista
 3. Antti Heikkilä pitää arvossa Rauni-Leena Luukanen-Kilden videota!!! Heh, Luukanen on se ufo-täti! Nyt meni kyllä viimeinenkin toive siitä, että käsittäisin jotakin tuosta ortopedi Heikkilän touhuista.

  http://www.youtube.com/watch?v=185HKE2c5Gg

  http://yle.fi/alueet/lappi/2009/10/ex-laaninlaakari_sikainfluenssarokote_on_salajuoni_1101973.html

  Pidä pää kylmänä tohtori Sundqvist!

  VastaaPoista
 4. Missä niin lukee, että pitää arvossaan? Itse ymmärsin asian aivan päinvastoin. Eli lääkäreidenkin ajatus on yhtä ufoa ja vertasi asiaa tuohon Lapin entiseen lääninlääkärin.

  VastaaPoista
 5. Heikkilähän nimeomaan kirjoitti ettei pidä arvossa Luukkalan videota. Mikä ihmeen anti-Antti hypetys yritys oli? Vai vaikeuksia luetun ymmärtämisessä.

  Ei elohopealle!

  Tässä surullinen tarina influessa (ei sika) rokotteen ottaneelta:
  http://www.youtube.com/watch?v=185HKE2c5Gg

  VastaaPoista
 6. Heikkilä on hörhö ja öyhöttäjä!!!

  VastaaPoista
 7. Taitaa olla Antti Heikkilä monelle aikamoinen piikki lihassa.

  Antti uskaltaa ottaa asioista selvää ja kertoa mieliteensä julkisestikin.

  Sekös näitä laumasieluja ja lääketehtaiden osakkeisiin sijoittaneita tuntuu kovastikin harmittavan.

  Minä en kyllä ymmärrä Antin mollaamista se on mennyt mielestäni aivan liian pitkälle.

  Vai lieneekö kyseessä pelkkä kateus?

  VastaaPoista
 8. Kovien luentokiireiden takia en ole ehtinyt lukea kommenttejanne. Kommenteissanne mainitaan nimeltä muutamia henkilöitä. Täytyy sanoa, että kommenttien sävy yllättää. Otetaan iisisti!

  VastaaPoista
 9. Aika jännää Suomessakin on uutisoitu kovastikin viime päivinä tästä sikainfulenssasta, mutta sitten kun pamahtaa kova uutinen maailmalta, niin media ohittaa sen varsin sujuvasti.

  "Page last updated at 16:36 GMT, Saturday, 24 October 2009 17:36 UK

  US declares swine flu 'emergency'
  US President Barack Obama has declared swine flu a national emergency.

  The White House said the president signed the proclamation concerning the 2009 H1N1 outbreak on Friday evening.

  It increases the ability of treatment facilities to handle a surge in H1N1 patients by easing the implementation of emergency plans" ........,
  http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/8324070.stm

  VastaaPoista
 10. Heikkilän sekoilut tunnetaan, mutta mitä mieltä olet tohtori Annika Dahlqvistin ihmeellisistä lausunnoista koskien sikainfluenssaa? Ruotsin muu LCHF-porukka pitää Dahlqvistin sikainfluenssa lausuntoja kiusallisina. Sillä niillä ei ole todellisuuspohjaa. Esim. väite että LCHF suojelisi sikainfluenssalta ja se älytön väite että sikainfluenssa olisi syntynyt jonkin lääketehtaan laboratoriossa??

  VastaaPoista
 11. Anonyymien kommenttien vyöry yllättää. Jos on jotain tärkeää sanottavaa, niin nimi (tai tunnistettavissa oleva nimimerkki) silloin alle, jookos?

  Olen aika huolestunut Annika Dahlqvistin viimeaikaisista tempauksista. Minäkin olen ymmärtänyt, että maltillisimmat LCHF/VHH -piirit ovat sanoutuneet irti Annikan fanaattisesta LCHF-dieetin puolustamisesta. Hänelle olisi ehkä eduksi pitää vähän matalampaa profiilia.

  VastaaPoista
 12. "Heikkilän sekoilut tunnetaan, mutta mitä mieltä olet tohtori Annika Dahlqvistin ihmeellisistä lausunnoista koskien sikainfluenssaa? Ruotsin muu LCHF-porukka pitää Dahlqvistin sikainfluenssa lausuntoja kiusallisina. Sillä niillä ei ole todellisuuspohjaa. Esim. väite että LCHF suojelisi sikainfluenssalta ja se älytön väite että sikainfluenssa olisi syntynyt jonkin lääketehtaan laboratoriossa??"

  Eikö tämä ollut yhden toimittajan väkisin vääntämä lause? Vai olenko aivan kujalla nyt?

  Tosiasiahan on se, että sokerit ja sokeristuvat tuotteet vähentävät kehon immuniteettia. Eli flunssan saat helpommin, kun mussutat pullaa.

  MM

  VastaaPoista
 13. "Esim. väite että LCHF suojelisi sikainfluenssalta ja se älytön väite että sikainfluenssa olisi syntynyt jonkin lääketehtaan laboratoriossa??"

  Totta on myös se asia, että sikainfluenssarokotteelle on haettu patentti ennenkuin koko viirusta on löydetty. Lähteet? Löytyy, mutta kaiva itse. Aika veikeetä? Kaikki ei välttämättä ole niin kuin virallinen media kertoo.

  Mä suosittelen lukemaan myös niitä "hörhösivuja" niin voi vertailla asioita ja jos kiinnostaa kaivaa lisää faktoja esiin.

  Tässä muutama linkki sikanuhan yms. asioiden penkomiseen:

  http://sikainfluenssa.biz/
  http://www.rokotusinfo.fi/
  http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/

  Tämä sivusto haukuttiin Kalevan pääkirjoituksessa valheelliseksi, mutta sieltähän löytyy linkit joka jutusta niiden alkuperäiseen lähteeseen. Ja usein sen jutun lähde on WHO tai jokin muu lääkinnällinen taho:
  http://www.infosota.fi/

  Itse olen sitä mieltä, että muodostaakseni jonkin mielipiteen täytyy asiasta tutkia se toinenkin puoli ja tehdä johtopäätökset vasta sitten. Pelkkä hörhöksi huutelu kuvaa vain aivopesun onnistumista.

  MM

  VastaaPoista
 14. http://www.infosota.fi/2009/10/25/sikainfluenssarokotteen-turvallisuudesta-ei-ole-todisteita-viranomaiset-paniikissa/

  Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, THL:n, edustajat ovat paniikinomaisesti jo useita kuukausia toistaneet samaa mantraa: sikainfluenssarokote on turvallinen. Samalla laitosta edustavat myöntävät, että rokotetta ei ole testattu. Mutta pahinta on, että rokotejättien THL:lle toimittamat rokotteisiin liittyvät tiedot on THL:n toimesta luokiteltu salassapidettäviksi.

  ""Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen erikoistutkija ja lääketukkukaupan johtaja Rose-Marie Ölander vakuuttaa Turun Sanomien artikkelissa, että lääkeaine ei aiheuta sikiön menetyksen tai sen vaurioitumisen riskiä.[6] Turun Sanomien artikkelissa todetaan: “Tehosteaine adjuvanttia sisältävä sikainfluenssarokote on täysin turvallinen raskaana oleville naisille.” Lisäksi torstaina 22.10. THL:n tutkimusprofessori Petri Ruutu totesi Ylen uutisille: “Rokote, jota Suomessa käytetään on turvallinen, monipuolinen osoitusaineisto kertoo siitä.”[7] Vakuutteluista huolimatta THL ei näytä yhtään ainoata tutkimustulosta, joka todistaisi oikeiksi väitteet sikainfluenssarokotteen turvallisuudesta. Mihin väitteet siis perustuvat, ja ovatko sikainfluenssarokotteet sittenkään turvallisia?

  THL: Tutkimukset ovat liikesalaisuuksia
  Se, mitä Terveyden ja hyvinvoinnin laitos kertoo sikainfluenssarokotteisiin liittyvistä tutkimuksista, on, että ne ovat salassapidettäviä liikesalaisuuksia. Sekä THL:n pääjohtaja Pekka Puska että lääketukkukaupan johtaja Rose-Marie Ölander toteavat Infosodan tekemään asiakirjapyyntöön kirjallisella vastauksella, että tutkimuksien lisäksi salaista tietoa ovat rokotteiden koostumus ja tuotantoprosessi. Koko vastauksen voit katsoa tästä. Päätöksestä on valitettu Helsingin hallinto-oikeuteen. Valituksen ollessa hallinto-oikeuden käsittelyssä THL löysikin yhdestä sopimuspaperista sivun, minkä laitos saattoikin luovuttaa."

  Koko vastauksen voit katsoa tästä:
  http://www.infosota.fi/wp-content/uploads/2009/10/thl-asiakirjapyynt%C3%B6-h1n1-liikesalaisuus.jpeg

  MM

  VastaaPoista
 15. Sikainfluenssa pandemia pähkinänkuoressa: 400 miljardin taalan business...
  Lähetäthän viestin eteenpäin kiertokirjeenä vakuututtuasi asian oleellisuudesta.
  Edessäsi aukeaa kokoelma perusuutisointia syvällisempiä raportteja, artikkeleita ja videoita H1N1-sikavirus-ilmiöstä. Teksti on koottu jotta lukija saa perspektiiviä päättää itse haluaako hän tulla rokotetuksi vaarallisia aineosia sisältävällä lääkkeellä. Vaaroistaan huolimatta rokotteen hyöty on parhaimmillaankin kyseenalainen.
  Kaikki tässä tekstissä mainittu on poimittu tieteellisistä julkaisuista ja tarkistettavissa olevista luotettavista lähteistä. Mikään esitetty ei perustu huhupuheisiin tai epämääräisiin lähteisiin.
  Pandemia pakotteella ollaan oikeuttamassa historiamme laajinta rokotuskampanjaa, vaikka tutkimukset osoittavat että rokote luo suuren riskin, antaen kuitenkin vain hyvin kyseenalaisen suojan.
  Ensin kuitenkin hyviä uutisia…
  Australiassa, jossa talvikausi on alkanut, Nicola Roxon (Federal Health Minister) vakuuttaa että sikainfluenssa ei ole sen vaarallisempi kuin muutkaan flunssat. ”Australiassa useimmat ihmiset, lapset mukaan lukien ovat kokeneet hyvin lieviä oireita, ja parantuneet ilman mitään lääkitystä.”

  Lääketehtaiden tulisi olla ihmisiä varten eikä ihmisten lääketehtaita varten.
  H1N1-epidemiasta jaettava tieto on tekaistua, valheellista ja vääristeltyä. Useiden riippumattomien asiantuntijoiden tutkimusraporteissa esitetään raskaita todisteita siitä että WHO:n kuudennen asteen pandemia hälytys perustuu vääristeltyihin todisteisiin ja media-manipulaatioon.
  Suuri osa niin kutsutuista virallisesti todennetuista sika-influenssa tartunnoista on tietoista vääristelyä. WHO:n tiedottamista 159 ensimmäisestä kuolintapauksista (28.04.09), vain 7 tapausta tutkittiin laboratoriotestein. WHO julisti kuitenkin hätätilan kyseisen informaation pohjalta.
  Seuraava merkittävä peruste pandemia hälytykselle oli CDCP:n (Centers for Disease Control and Prevention) raportti (30.04.09), jossa todettiin 45 koululaisen New Yorkissa infektoituneen sika-influenssaan. Yhtäkään näistä tapauksista ei vaivauduttu todentamaan laboratoriokokein! New Yorkissa oli tuolloin liikkeellä aivan tavallinen flunssa-aalto. TV-uutiskanavat alkoivat tulvia paniikinomaisia uhkakuvia H1N1-vaarasta.
  WHO:n tiedotteessa (06.07.09) ilmoitetaan 94 512 ”vahvistettua” tartuntatapausta 122 maassa. Samaisesta WHO:sta kerrotaan nurinkurisesti myös että tapausten perinpohjainen vahvistaminen laboratoriokokein olisi hyödytöntä?! Dr. Michael T. Osterholm (director of the Center for Infectious Disease Research and Policy at the University of Minnesota) kertoo että H1N1-influenssan todentamisen olevan tällä hetkellä olemassa olevin keinoin melko epävarmaa. Niinpä WHO on päättänyt lopettaa maailmanlaajuisesti tartuntojen tarkemman testaamisen, koska tulokset olisivat kuitenkin epätieteellisiä. ”Voimme olettaa lähes kaikkien flunssatapausten olevan sikainfluenssaa.”, kerrotaan WHO:sta.
  WHO:ssa on ilmeisesti unohdettu että tavalliset flunssat ja niiden seurannaiset tappavat satojatuhansia ihmisiä maailmalla vuodessa. Ei ole epäilystäkään siitä etteikö kasvavaa määrä noista ihmisistä tultaisi jatkossa uutisoimaan sikainfluenssan uhreiksi.
  Tällä tasolla on siis lääkejättien tieteellinen tutkimustyö, jolta pohjalta meitä kehotetaan ottamaan lähes testaamatonta ”fast tracked” rokotetta.
  Julkilausumat ohjaavat tehokkaasti julkista mielipidettä.
  USA:n hallituksen asenteesta ja pyrkimyksestä muokata yleistä mielipidettä pelottelun keinoin ja uhkakuvin kertoo hallituksen alaisuudessa toimivan Center for Disease Controllin sponsorikonferenssi johtaville rokotevalmistajille. Tilaisuudessa opetettiin erityiskeinoja ja -tekniikoita ihmisten pelottelemiseksi ja rokotteen välttämättömyyden pönkittämiseksi. (“7-step Recipes to Increase Demand for Flu Vaccination”).
  Tarkkailkaa itse uutisointia aiheesta, niin havaitsette kuinka näppärästi suomenkin ”uutiset” luovat tietä rokotteelle.

  VastaaPoista
 16. Valheita ja vielä räikeämpiä valheita
  Meille on kerrottu että lääkefirmat ovat työskennelleet kuumeisesti viime huhtikuusta alkaen kehittääkseen rokotteen tuolloin Meksikossa löydettyyn “uuteen” H1N1-virukseen. Voidaan esittää kysymys: Kuinka sitten Baxter International teki patenttihakemuksen H1N1-rokotteelle jo 28.08.2008?
  Patentti vahvistettiin maaliskuussa 2009, kuukautta ennen viruksen “löytymistä” Meksikossa, ja patenttihakemus dokumentoitiin 7 kuukautta ennen kuin tämä “uusi virus” virallisesti löydettiin?
  Taudin alkuperä - voiko sika tartuttaa ihmisen?
  Tätä kysymystä on huolella vältetty medioissa, vaikka se on keskeinen jäljitettäessä pandemian todellista syytä ja alkuperää.
  Virallinen selitys taudin leviämiseen nojaa edelleen oletukseen että meksikolainen sikafarmityöntekijä olisi tartuttanut kanadalaisen sikafarmarin, vaikka kaikki asianosaiset ihmiset on tutkittu, eikä mitään H1N1-virukseen viittaavaa ole löydetty.
  Kunnianarvoisan tutkimuslaitoksen raportissa (Bloomberg, May 12, 2009) todetaan että H1N1-kanta on todennäköisesti tulosta laboratoriokokeiluista tai rokotetuotannosta.
  Professori Adrian Gibbsin (Australian National University) mukaan virus joka “pakeni” laboratoriosta on suoraan Tamifluta tuottavan laboratorion tuotelinjalta.
  Useita samansuuntaisia raportteja on julkaistu (tosin ne on vaiettu kuoliaaksi medioissa). Professori John Oxford (Royal London Hospital) toteaa H1N1-viruksen todennäköisimmin karanneen laboratoriosta.
  Professori Gippsin vaatiessa jatkotutkimuksia WHO:lla oli muuta tekemistä...
  Useampia pukkeja kaalimaalla?
  Tohtori James S. Robertson, (leading bioengineer of flu viruses for the vaccine industry, and avid promoter of U.S. Government funding for lucrative “biodefense” contracts, along with collaborators at the CDC), on auttanut Novavax nimistä yritystä tuottamaan geneettisesti modifioitua rekombinattia avian-, sika-, espanjanflunssa-, H5N1- ja H1N1-viruksille. Tuote on lähes identtinen sika-influenssalle.
  Täydellinen sattuma että yritys on juuri samanaikaisesti saanut valmiiksi rokotteen ks. uuteen viruskantaan ja sopimuksen sen myymisestä maailmanlaajuisesti.
  Tohtori J. Robertson on sanonut että hänen mielestään olisi järkevää praimata (prime) koko populaatio päästämällä irti viruksia joita hän kollegoineen valmistaa. Näin sanoo siis mies joka on eräs koko busineksen portinvartijoista ja pää-promoottori miljardien rokotus-businekselle.

  MM

  VastaaPoista
 17. http://birdflu666.wordpress.com/2009/07/30/plans-for-vaccine-bracelets-to-be-forced-on-people-at-road-blocks/

  http://birdflu666.wordpress.com/2009/07/30/swiss-army-stockpiles-swine-flu-vaccines-in-preparation-for-mass-forced-vaccination-i...

  "We are told that the drug companies and the World Health Organisation have been working at fever pitch to develop a vaccine for the 'new' swine flu strain known as H1N1, but ... wait for it ... Baxter International filed a patent for the H1N1 vaccine on August 28th 2008."

  "Baxter Vaccine Patent Application US 2009/0060950 A1 says:

  '... In particular preferred embodiments the composition or vaccine comprises more than one antigen ... such as influenza A and influenza B in particular selected from of one or more of the human H1N1, H2N2, H3N2, H5N1, H7N7, H1N2, H9N2, H7N2, H7N3, H10N7 subtypes, of the pig flu H1N1, H1N2, H3N1 and H3N2 subtypes, of the dog or horse flu H7N7, H3N8 subtypes or of the avian H5N1, H7N2, H1N7, H7N3, H13N6, H5N9, H11N6, H3N8, H9N2, H5N2, H4N8, H10N7, H2N2, H8N4, H14N5, H6N5, H12N5 subtypes.'

  The patent was published in March 2009, a month before the virus was released in Mexico in April, but it was filed seven months before this 'new strain' was officially known about. It is the most blatant set-up you could ever see.

  The patent includes the following ingredients and toxicity warning:

  'Suitable adjuvants can be selected from mineral gels, aluminium hydroxide, surface active substances, lysolecithin, pluronic polyols, polyanions or oil emulsions such as water in oil or oil in water, or a combination thereof. Of course, the selection of the adjuvant depends on the intended use. E.g. toxicity may depend on the destined subject organism and can vary from no toxicity to high toxicity.'

  Nice."

  "This is the same Baxter International that sent bird flu virus to European laboratories 'by mistake' earlier this year and it was mixed with a seasonal flu virus to create a much more dangerous strain.

  Last year at least 81 people were killed by Baxter International's contaminated blood-thinning product, heparin, which was made in China from, among other things, pig intestines. Isn't pharmaceutical medicine wonderful? The contaminated heparin also seriously injured hundreds of people and it was revealed that the factory of Baxter's Chinese supplier had never been inspected by either American or Chinese public 'protection' agencies.

  More than 50 dialysis patients died in 2001 because of faults with Baxter International equipment, and this month Baxter Healthcare Corporation, a subsidiary of Baxter International, reached an out-of-court settlement of two million dollars with the State of Kentucky. Baxter had been caught inflating the cost of intravenous drugs sold to Kentucky Medicaid by as much as 1,300 per cent."

  MM

  VastaaPoista
 18. "David Icke varoitti sikainfluenssarokotteista tällä 12. Heinäkuuta kuvatulla videolla. Youtube on yrittänyt sensuroida tämän videon leviämistä, mutta turhaan. Sillä sitä ollaan kopioitu useita kertoja ja käännetty eri kielille. Tämä alempi versio on käännetty Suomenkielelle ja tekstityksen saa päälle painamalla ruudun vasemmasta alalaidasta olevasta kuvakkeesta, jossa lukee CC."

  Katso video: http://nwohavaintoja.blogspot.com/2009/09/david-icke-varoittaa.html

  MM. Kaikkea kyseenalaistava.

  VastaaPoista
 19. Täällähän on aivan hurja viestitulva meneillään! On luettavaa ja pohdittavaa koko viikoksi. Kiitos vaivannäöstä. Oikein pelottaa mitä on tulossa vastaan. Laadin tästä jonkun yhteenvedon sitten aikanaan kun tilanne selkiintyy. Vaikka ei selkiintyisikään (mitä pidän jopa todennäköisempänä vaihtoehtona), niin jotain yhteenvedon tapaista on tulossa. Kiitos.

  VastaaPoista
 20. Hyvä, että jutut kelpasivat. Mietinkin, että montako viestiä kehtaa laittaa, mutta oli pakko jotta saa asiat tuotua esiin.

  Tässä vielä oikeuskäsittelystä 80-luvun poliorokotteeseen liittyen jossa kansalainen voitti valtion.
  http://www.finlex.fi/fi/oikeus/kko/kko/1995/19950053

  MM

  VastaaPoista
 21. http://www.rokotusinfo.fi/tekstit/ktl_roko_rahoitus_2007_html

  THL:n rahoituslaskelma ja lääkeyhtiöiden osuus.
  Se puhdas ja puolueeton lääketiede.
  Olkaa hyvä.


  MM

  VastaaPoista
 22. Mielenkiintoista. Nyt eksyin tämän näkemään. Otin sikarokotteen vaimoni rinnalla, hän kun rokoteystävällinen eikä minulla mitään huonoa koskaan tapahtunutkaan Ennen ?! Tuli vuosien sahaavat kuumeilua reumaa ja imus.syöpä ym. epäilyt kun solmukkeet isoja. 2x viikon sairaalassa eikä mitään selvinnyt , ?? Viimeinen sairaalareissu aamuyöllä tv huoneeseen tv joku kirurgi kertoi ihmeparanemisista uskova. Silloin tosissani rukoilin Jeesuksen apua ja samana päivänä toinen kuumejakso katosi eikä palannut. Muutama viikkoja ja katosi kuumeilut myöhemmin Koepala otettiin eikä syöpää. Terve siitä saakka . Vaimo tutki M.Jaksonin kuolemaa ja siinä sivussa aloin itsekin. Hänellä isä korkea salaseurassa joka liitettiin idolin kuolemaan . Tämä opetti ,etten koronrokotetta ja täys terveenä. Toisin kuin ottaneet. Sisko kuoli heti 3. Piikkiin, Tyttäreni lääkäri todennut piikeistä 2.otti työnsä takia nyt ms ja muuta oiretta paljon. Uskon moniin mitä sanotaan salaliitoiksi nyt kun ympärillä kuollutkin monia ja sairaana ,niin turvalliseen joka piti 1 riittää. Sanna Marin blogi 2010 oli ihmisen, mutta mitä tapahtunut hänelle,,noiduttuko hän vastusti sikapiikkiä . Sulkuja ja piikkejä ja korona pullo kädessä bilettää itse ilman maskia ja samoin Englannin pääministerikin. Katsokaa Lontoon olympialaiset otsikolla salaliitto etsikää. Katsoimme ne livenä emme mitään nähty mutta nyt kun katsoo sillä silmällä ja tiedolla siinä oli kuin rituaalina korona- aika. He ilmoovat elokuvin jamuin keinoin ??! He ? Maailma on pahan vallassa, mutta olette voittaneet maailman uskonne kautta ristiinnaulittuun Nasarean Kristukseen Jeesukseen. Terveyttä..ja tsemppiä!!!

  VastaaPoista