torstaina, toukokuuta 12, 2016

Kuuntele itseäsi

Turpaduunarin terveysohje numero 37
Jakelupäivä maanantaina 10.8.2015

KUUNTELE ITSEÄSI

Kroppasi on viisas. Se tietää milloin olet liian rasittunut ja milloin olisi syytä levätä. Joka ei kehon viestejä usko, saa pian huomata, että se viestittää yhä kovemmin. Korjausliike voi silloin olla vaivalloisempi. Parempi on kuunnella kroppaansa niin herkällä korvalla, että on valmis tervehdyttävään muutokseen ihan heti. Ennaltaehkäisy on aina helpompaa kuin virheellisten elämäntapojen korjaaminen.

Moni meistä tunnustaa liian myöhään tosiasiat heikosta kehon kuuntelukyvystään ja ajautuu uupumukseen, kipuun ja ahdistukseen. Raahaudutaan päivästä toiseen jaksamisen äärirajoilla olematta kliinisesti sairas. Emme millään tahdo uskoa, että sairaspetiin kaaduttiin ihan omasta syystä.

Toivoa ei kuitenkaan saa menettää, vaan terveyden voi löytää uudestaan. Hyvän olon voi saavuttaa oikeilla elämäntavoilla. Ansaitset olla terve ja olet sen arvoinen, että saat elää oman näköistä elämääsi. Olemme yksilöitä, joten se mikä sopii toiselle, ei välttämättä ole toiselle sopivaa. Löydä oma terveyden polkusi!

Mutta tällä viikolla: Kuuntele itseäsi!

Lisää luettavaa täältä: http://turpaduunari.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti