torstaina, toukokuuta 12, 2016

Yksinkertainen terveyshavainto

Turpaduunarin terveysohje numero 21
Jakelupäivä perjantaina 24.4.2015

YKSINKERTAINEN TERVEYSHAVAINTO
Onko ympärilläsi ihmisiä, joista oikein huokuu energisyyttä, iloa ja voimaa? Heidän ihonsa on hyvässä kunnossa, hiukset pysyvät päässä ja he eivät valita ruoansulatusongelmistaan. Mikä heidän salaisuutensa on? Se selviää alla!

Kymmeniä vuosia havainnoituani terveystietoisten ihmisten käyttäytymistä, voin tuoda julki heidän salaisuutensa. Se on: perusterveellinen elämä, jossa tehdään kaikki terveyttä edistävät asiat hieman paremmin kuin valtaväestöllä on tapana.

Muutamalla näistä terveystietoisista on käytössä jokin ravintolisä. Ehkä jopa joku paljon parjattu verkostomarkkinoinnin avulla hankittu terveystuote. Tämä ravintolisä on tehnyt tehtävänsä tässä terveystietoisessa ihmisessä: se sai aikaan muutostarpeen loppuelämäksi!

Mahdollisesti terveystietoinen jättää kuukausien käytön jälkeen jossakin vaiheessa ravintolisän kokonaan pois, mutta säilyttää ravintolisän esiin houkutteleman energisen ja voimakkaan olon.

Parasta mahdollista terveyttä saa seuraavasti: Syö, liiku, nuku ja rentoudu paremmin kuin kaikki muut.Se on kaikki mikä sinun tarvitsee tietää. Ehkä tässä yksinkertaisuudessa onkin se kompastuskivi. Tämä ei tule ihmisillä mieleen! Hoida sinä tämä asia viimeisen päälle kuntoon!

Lisää luettavaa täältä: http://turpaduunari.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti