tiistaina, kesäkuuta 23, 2009

Suositusta ravinto-oppaastani ilmestynyt taas uusi versio

**
Nettikirjasta "Tutkimustietoa urheilijan ravinnosta" ilmestyi taas 23.6.2009 uusi päivitysversio. Se on jo todella monella käytössä. Joko sinulla on siihen salasana? Se on monien mielestä markkinoiden paras ravintokirja. Liikkuvan ihmisen täydellinen ravintotieto! Nettikirjan voi tulostaa itselleen tarvittaessa. Hinta on vain 10 euroa. Tuet minun työtäni hankkimalla tämän teoksen joko itsellesi tai ystävällesi. Maksa ensin nettikirja - lue sitten!

Tutkimustietoa urheilijan ravinnosta (e-kirja)

Ilmaiseksi 30 ensimmäistä sivua (älä osta sikaa säkissä!)

Ravintokirja osa 1

Ravintokirja osa 2

Ravintokirja osa 3

Ravintokirja osa 4

Lähdeluettelo

Tilauslomake (tilaa jo tänään koko kirja luettavaksi!)


Maksa 10 euroa tililleni 571100-234038 jos haluat e-kirjan, muista ilmoittaa nimesi ja sähköposti-osoitteesi minulle (christer.sundqvist@wakkanet.fi). Tässä kätevä TILAUSLOMAKE

Tilaa jo tänään lukunautintoa liikkuvan ihmisen ravinnosta!
- nettikirja 10 euroa vuoden 2009 loppuun asti
- painettu urheilijan ravintokirja löytyy myös. Siitä minun pitää saada 15 euroa + postikulut (lähetän laskun)


Tiedustelut: Christer Sundqvist, Neptunuksenkatu 3, 21600 Parainen. Puh: 040-7529274, e-Mail: christer.sundqvist (at) wakkanet.fi

Muita kirjoituksiani kirjoista voit lukea tästä:

10 kommenttia:

  1. Löytyykö tosta kirjasta juttua lipoproteeini lipaasista ja glykaatiosta?

    VastaaPoista
  2. Molemmat ilmiöt mainitaan. Mutta ei sinun sen takia kannata kirjaa hankkia Jorma-Einari.

    VastaaPoista
  3. Mitä mieltä olette lääkäri Antti Heikkilän blogista?
    http://www.anttiheikkila.com/sivu.php?id=2&art=10

    VastaaPoista
  4. Antti Heikkilän sivustot ja blogi on näköjään uudistunut. Lääkäri Heikkilä tekee hyvää työtä. Kannattaa lukea asioita pohdiskellen. Kaikkea ei pidä uskoa, mutta kaikkea ei myöskään pidä tyrmätä.

    Jotta asia ei menisi politikoinniksi, eli sanahelinäksi, tässä vielä selvä vastaus: Antti Heikkilän blogikirjoitus nimenomaan Jokelan koulusurmista on ihan hyvä. Nykypsykiatria elää todellakin rappion aikaa, pillerireseptien kirjoittaminen on liian helppoa.

    Kiitos kysymyksestä Jorma-Einari.

    VastaaPoista
  5. Ihanaa, että olet huomioinut fontin koon! Kirjassa ei ollut mitään muuta vikaa kuin että sitä oli työläs lukea pienen fontin vuoksi.

    VastaaPoista
  6. voisitko kertoa pientä briiffiä mitä tuo "kilpirauhaspotilaan ravinto" kirja pitää sisällään.

    siis yleistietoa ravitsemuksesta? joku erityinen ruokavalio kilpparipotilaille? vai onko se vhh ruokavaliosta kertova?

    itselläni on tuo "tutkimustietoa urheilijan ravinnosta". pitääkö se sisällään tuon kilpparipotilaan ravinto kirjan asiat?

    kiitos paljon ! =)

    VastaaPoista
  7. Ollakseni rehellinen Butterfly, ja tuntien sinun taustasi, en suosittele sinulle "Kilpirauhaspotilaan ravintoa". Ei se todennäköisesti tarjoa sinulle mitään uutta. Enemmänkin voisit hyötyä CD-levyllä olevasta versiosta "Tutkimustietoa urheilijan ravinnosta". Siinä on noin 500 Mt tutkittua tietoa, eripainoksia, linkkikokoelmia, tutkijavaihdon kautta saatuja käsikirjoituksia, omaa pohdintaa, metabolisia kaavioita. Siinä riittää kaivelemista koko loppuelämäksi! Ota yhteyttä puhelimella tai e-maililla. Saatan innostua luovuttamaan sinulle ilmaiseksi/hyvin edullisesti yhden CD:n kokoelmistani. Annan nimittäin halukkaille ja sellaisille joille voisin kuvitella kokoelmasta olevan hyötyä, joka vuosi 1-3 kpl näitä kokoelmiani jakoon hyvin edullisesti/ilmaiseksi. CD:ltä löytyy hyvin paljon alkuperäismateriaalia mm. kilpirauhasen toiminnasta.

    VastaaPoista
  8. Terve mieheen taasen,

    Enpä tiedä onko veteraaniurheilijamme ehtinyt puntaroida soijan nauttimisen mahdollisten hyöty- ja haittavaikutusten balanssia missään? Siitä taas ajatuksia herättävää dataa uutisissa tänään:

    http://www.yle.fi/uutiset/ulkomaat/oikea/id97026.html


    Tuostahan voisi irrota vaikka pitempikin jutun juuri? Toistaiseksi negatiivinen näyttö on lähinnä in vitro-tutkimuksista, joissa niissäkin löytyy sekä negatiivista, positiivista että neutraalia tutkimusnäyttöä. Aiemminhan ihmistutkimuksessa näyttö on ollut lähinnä positiivista ja eläindatasta on tehty vähintäänkin ylimitoitettuja ekstrapolointeja.

    VastaaPoista
  9. Hei Juuso! Olen kirjoittanut hyvin vähän soijasta. Minulla oli aikoinaan yksi soijaprojekti käynnissä professori H. Adlercreutzin kanssa. Jo silloin 1980-luvulla opin, että soija on salaperäinen. Siinä on hyviä ja huonoja puolia.

    Harkitsen soijatiedon lumoihin uppoutumista. Kiitos vinkistä.

    VastaaPoista
  10. Soija on vielä silloin 30 vuotta sitten voinut olla ihan erilaista kuin tänään - suuri osa soijasta on jo muuntogeenistä, ota se huomioon. Laitan linkkiin maissista olennaista asiaa - jos soija on muuntogeenistä, asia on lähes sama...

    VastaaPoista