sunnuntaina, kesäkuuta 14, 2009

Christer Sundqvistin minuuttitaksa on 1 euro

#
Susan Boyle laskuttaa
yritysvierailuista 10 500 euroa minuutissa!

Britannian Talent-ohjelmasta pinnalle noussut Susan Boyle on varmistanut taloudellisen hyvinvointinsa ainakin lähitulevaisuudessa. Boyle laskuttaa esiintymisistään yritystilaisuuksissa 9000 puntaa (10 500 euroa) minuutissa.

Boyle suostuu esiintymään elokuussa järjestettävässä yritystilaisuudessa, jos hänelle maksetaan 100 000 puntaa plus alv. Yhteensä 115 000 punnalla yritysvieraat saavat kuulla kolme kappaletta, joista jokainen kestää noin nelisen minuuttia.

- Hän on suurin tähti, joka ohjelmasta on koskaan tullut, joten hänen palkkionsakin on oltava sen mukainen, laulajaa lähellä oleva taho sanoo News of the Worldille.


Christer Sundqvist on aika edullinen ja Susan Boyle aivan älyttömän kallis.


Muita kirjoituksiani luennoista:

2 kommenttia:

  1. Olet liian halpa, Christer! Vaikka tuplaisit hinnan, et olisi kallis.

    VastaaPoista
  2. Karhutar, täytyy myöntää, että halvalla menee. Mutta menkööt! Tein minä välillä vielä tätäkin huomattavasti edullisemmin luentoja, mutta kun jostakin luennosta, jonka itse suurimmalta osin kustansin itse, ruvettiin valittamaan, että se olisi saanut olla hieman pitempi se luento, niin silloin minäkin huomasin saavuttaneeni luentojeni hinnottelussa kriittisen alarajan. Ylärajaa ei oikeastaan olekaan ja joillekin firmoille sovellaan huomattavan härskiä ylihinnoittelua. Sillä joidenkin firmojen mielestä kovin halpa luento ei voi olla hyvä.

    Tämä on mielenkiintoista tämä luennointi...

    VastaaPoista