perjantaina, heinäkuuta 27, 2007

Paljon palautetta saapunut

Olen saanut rohkaisevaa palautetta koskien yksinkertaista kirjoitteluani ravinnosta ja terveydestä. Myönteinen palaute lämmittää. Olen päättänyt jatkaa tällä yksinkertaisella linjallani. Välttämättä yksinkertaisen tekstin tuottaminen ei ole helpompaa kuin kirjoittaa monimutkaisesti. Ainakin totean käyttäväni paljon enemmän aikaa yksinkertaisten tekstien tuottamiseen.

Olen saanut erittäin paljon asiatonta ja masentavaa palautetta koskien kiistanalaisten asioiden käsittelyäni kuten esim. kirjoittaessani kaupallisista Aloe vera -litkuista. Lapsellisen kielteinen palaute hämmentää. Kielteinen palaute joka pysyy asialinjoilla, pitää minut vireessä.

Lukuintoa jos riittää niin voitte myös seurata teille koottuja uutisaiheita (oikeanpuoleisessa sarakkeessa kohdassa veteraaniurheilijan lukuvihjeet). Olettehan huomanneet, että uusimpien kirjoitusteni otsikot löytyvät niin ikään oikeanpuoleisesta sarakkeesta, mutta nyt kohdasta tuoreita juttuja arkistossa? Vanhempia juttuja löytyy sisällysluettelosta (valitettavasti en ole ehtinyt sitä päivittää viime aikoina).

Tarjoukseni on edelleen voimassa: femmalla pääsee jyvälle ravitsemuksesta ja liikunnasta. Loppuvuodeksi 2007 e-kirjani "Tutkimustietoa urheilijan ravinnosta" vain 5 euroa (normaalihintani 10 euroa, muut ottaisivat tästä kirjasta 30-60 euroa, minä en). Osta ja hämmästy tiedon määrää! Pistä viisi (5) euroa tilille 405582-21803, ilmoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Ilahduttavan moni on lukuoikeudet tuohon e-kirjaan hankkinut. KIITOS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti