tiistaina, maaliskuuta 24, 2009

Rapakuntoisesta raamikkaaksi on Petri Virtasen menestystarina

**
Iltalehdessä on tänään (24.3.2009) Petri Virtasen tarina. Lukekaa tarina lehdestä. Huomatkaa erityisesti tämä kohta:

Ruokavalio muuttui täysin. Hiilihydraatit jäivät pois lähes kokonaan. Perunan, pastan ja riisin Virtanen korvasi salaatilla tai vihanneksilla. Aamiaiseksi hän nautti kalkkunaleikkelemunakkaan salaatilla ja välipalaksi aamu- ja iltapäivisin proteiinijuoman. Lounaaksi ja päivälliseksi hän söi kanaa, kalaa tai jauhelihaa salaatilla. Illalla harjoittelun jälkeen hän palkitsi itsensä maitoon sekoitetulla hiilihydraattijuomalla.

- Ensimmäiset kaksi viikkoa tuntui, että kuolema tulee ja nälkään nääntyy. Kroppa tottui nopeasti uuteen ruokavalioon ja paino lähti putoamaan huimaa vauhtia. Kun totuin näläntunteeseen ja näin painon putoavan, sain lisäpuhtia jatkamiseen.

Ensimmäisinä viikkoina paino putosi kilokaupalla. Konsultin asiakkaatkin oppivat nopeasti, että palaveripullaa oli turha tarjota laihdutuskuurilaiselle. Ravintolalounailla tilattiin pihvit salaatilla. Virtanen kertoo olleensa ehdottoman tarkka ohjelman noudattamisessa.

4 kommenttia:

 1. Hieno homma. Selvähän se että paino tollein putoaa. Sitä ihmettelen, että alku on ollut vaikea. Mun vhh on ollut kokoajan hirmu luonnollisen tuntuinen ja helppo. Tosin olen aina mutustellut asiakkaiden pullat ja firman tarjoamat kakut. No, tapansa kullakin.

  VastaaPoista
 2. Hyvä kun näitä menestystarinoita löytyy tavallisen kansan lukemista lehdistä. Nytkin jutellaan tuosta Petri Virtasen rasvadieetistä täällä työpaikalla. Kaikilla on tuoreessa muistissa minun laihtumiseni perunoita, riisiä, pullaa ja limua vähentämällä. Vähän sama tilanne kuin Samilla. Ei ole ollut vaikeaa. Ja työkavereiden ilkkumisesta huolimatta kilot menivät pois ja pysyivät poissa. En oikeastaan ymmärrä miksi tuota laihdutustapaa niin morkataan. Toimii.

  Reiska

  VastaaPoista
 3. No niin, siinä se taas kerran nähdään ja kuultiin!

  Ei kun Samin adressia allekirjoittamaan, vaikka en tiedäkään, kelle se aikoo sen ojentaa.

  Osoite tässä: http://www.adressit.com/lihavuus.

  Tuula

  VastaaPoista
 4. Olen valmis viemään adressin vaikka paaville. Tosin nimiä tarvittaisiin lisää. Kertokaapa ystävät siitä tutuillenne. Nimen kirjoitus on helppoa, ei kirjautumista tms.

  VastaaPoista