torstaina, elokuuta 26, 2010

Tehokas laihdutuslääke on vihdoinkin löytynyt!

***

Tehokas laihdutuslääke näyttää vihdoin löytyneen. Sitä saa ilman reseptiä, sivuvaikutuksia ei ole, ja hinta on todella halpa.

Satunnaistettu, kontrolloitu potilastutkimus vahvisti, että kaksi lasillista tätä ainetta nautittuna ennen aterioita todella auttaa laihtumaan. Tutkimuksen tehnyt ryhmä raportoi tästä American Chemical Societyn kokouksessa.

Tutkijat kertoivat havainneensa aiemmissa kokeissa, että keski-ikäiset ja vanhemmat koehenkilöt söivät aterialla 75-90 kilokaloria vähemmän, jos he joivat sitä ennen kaksi lasillista tätä laihdutuslääkettä. Uudessa tutkimuksessa tätä menetelmää noudattaneet koehenkilöt laihtuivat 12 viikon aikana kaksi kiloa enemmän kuin ne, jotka eivät lisänneet laihdutuslääkkeen juontia.

"Ihmisten pitäisi juoda enemmän tätä laihdutuslääkettä ja vähemmän sokeripitoisia, paljon energiaa sisältäviä juomia. Se on yksikertainen tapa helpottaa omaa painonhallintaa", tutkimuksen pääkirjoittaja Brenda Davy sanoi. Tämä on oikeastaan ollut yleisessä tiedossa, mutta tieteellisesti tämän laihdutuslääkkeen nauttimisen merkitystä painon pudotuksessa on tutkittu yllättävän vähän.

Ihmeaine on vesi, puhdas vesi.

Lähde: Tiede.fi, 25.8.2010

Muuta luettavaa laihdutuksesta:

Painonhallinnassa onnistuminen on vaikeaa

Laihdutuspillereiden tulevaisuus näyttää synkältä

Miten kertoa lihavalle että olisi syytä laihduttaa?

4 kommenttia:

 1. Vai että ihan kaksi lasillista jo vaikuttaisi.

  Itselläni joskus menee litrakin, heikkeneeköhän vaikutus ? :-D

  VastaaPoista
 2. Neonomide!

  Ettei vain puurosta tulisi velliä:)

  Itse käytän vettå ilman jäitä myös ravintolassa. Tästä tein yksöissokkotutkimuksen jo 70-luvulla, litra vettä alkuun ehkäisi silloin ainakin juomishaluja illan mittaan!

  VastaaPoista
 3. Oikeastihan ihminen voi sekottaa nälän ja janon tunteen. Sen vuoksi aina kun tuntee olonsa nälkäiseksi pitäisi juoda lasi tai kaksi vettä. Jos nälän tunne menee ohi niin kyse olikin vain janosta. Jos ei mene niin sitten pitää syödä.

  VastaaPoista
 4. Mulla on aavistus, että ihan joka tilanteessa ei kannata ottaa ylimääräistä vettä. Tai ainakin itselläni on kokemusta, että jopa ei-niin-runsas ylimääräisen veden juonti on korreloinut sitten illalla outojen lihastuntemusten ja nukahtamisongelman kanssa. Kokeilin sitten seuraavina päivinä lisätä suolaa ja juoda vettä ainoastaan kun todella on tehnyt mieli ja silloinkin rajallisesti, niin olo oli näinä päivinä tavallista parempi. Sen kokemuksen jälkeen lähdin kokeilemaan yhtä vähän erilaista ruokalinjausta, mutta siitä en tässä kommentissa kirjoita.

  Sellainen erikoinen tyyppi kuin Raymond Peat on ainakin itse kirjoitellut, että ainakin kilpirauhasen vajaatoiminnasta kärsiville jopa pieni määrä vettä voi aiheuttaa ongelmaa, ettei lihakset pääse rentoutumaan kunnolla. Ja se väite meni aika jännästi omien kokemusten kanssa yhteen.

  VastaaPoista