keskiviikkona, maaliskuuta 28, 2007

Muistatteko vielä ternimaitokapselit?

#
Tässä teille
Yleisradion Elävästä arkistosta puhetta ternimaidosta. Edesmennyt Petteri Jussila on Susanna Päivärinnan grillattavana.

Katso video!

Kommentoikaa!

7 kommenttia:

 1. Kyllä tuo Susanna on tosi julma! Mutta toisaalta olihan tuo Jussila ihan epätietoinen siitä mitä hän aikoinaan oli myymässä. Anssi Manninen oli yllättävän vaisu ja puhui tavattoman epäselvästi. Onko suurikin suomalainen tutkija?

  Tommi

  VastaaPoista
 2. Minulla ainakin toimii sillä tavalla, että painan tuota "play"-nappulaa tuossa Jussilan kuvan alla, jolloin aukeaa uusi ikkuna missä video alkaa pyörimään. Ääni on hyvä, mutta kuva on tavattoman pieni (saako isommaksi?). Jos video ei lähde pyörimään, sinulta puuttuu joku kiva laiteajuri tietokoneestasi. Metsästysretkelle pääset silloin internetin arvoitukselliseen maailmaan. Toivottavasti saat saalista.

  VastaaPoista
 3. "Anssi Manninen oli yllättävän vaisu ja puhui tavattoman epäselvästi. Onko suurikin suomalainen tutkija?"

  Suuri ainakin suustaan :D Tunnetaan siitä ettei turhaan pidättele räväköitä mielipiteitään. Nykyisin hän on käsitääkseni jonkun jenkkilehtitalon tiedetoimittajana lähinnä urheiluravitsemuksen ja dieettauksen parissa.

  VastaaPoista
 4. Anssi Mannisen legendaariset tunteenpurkaukset tuolla Pakkotoisto foorumissa ovat osoittaneet mikä on miehiään tuo Anssi. Käytöskoulun oppitunneilla hän ei pahemmin tainnut viihtyä. Mielestäni sinäkin Christer sait aikamoisen läksytyksen Anssilta yhteen aikaan. Millaiset välit sinulla on Anssiin tällä hetkellä?

  Tommi

  VastaaPoista
 5. Tommi kysyy: Millaiset välit sinulla on Anssiin tällä hetkellä?

  Minulla on Anssi Manniseen ihan asialliset välit. Räväkkyyden voin vahvistaa.

  VastaaPoista
 6. Oli käytöstavat sitä tai tätä niin kukaan ei voi väittää etteikö Manninen tietäisi ne asiat mistä kirjoittaa/puhuu. Eli on varmasti asiaansa perehtynyt niin hyvin kuin suinkin voi.

  VastaaPoista