lauantaina, maaliskuuta 31, 2007

Raivohyppelyn avoimet SM-kisat 1.4.2007

Salibandyjoukkue Idän Raivo järjestää ensimmäiset avoimet Raivohyppelyn SM-kisat Helsingin Olympiastadionilla. Ilmoittautumisia otetaan vastaan stadionin B-portilla klo. 6.00 lähtien. Kilpailut käynnistyvät klo. 12.00.

Raivohyppely koostuu kahdesta osasuorituksesta.
1) pakolliset raivohyppelykuviot
2) vapaa suoritustapa

Kilpailujen johtaja Raivo Raitis on valinnut pakolliseksi raivohyppelykuvioksi 5 min raivohyppelyn tohtori Tollosen KilotVeks pilleripurkin kera. Arvostelutuomareina toimivat tusinan verran pilleritohtorin petettyjä asiakkaita. He ovat keränneet yli yön kestäneessä salaisessa raivonkohotustapahtumassa hyvin runsaasti raivoa. Kilpailijat eivät pääse helpolla! Vapaassa ohjelmassa saa vapaasti improvisoida sopivan raivon kohteen mukaisen hyppelytuokion, jonka maksimaalinen esitysaika on 30 min.

Raivohyppelyssä noudatetaan hyvin epäreiluja sääntöjä osallistujien raivon nostattamiseksi. Kilpailijoiden on mm. osallistuttava klo. 10.00 järjestettävään hiilihydraattitankkaukseen. Kansanterveyslaitos on keittänyt virallisterveelliset pöperöt. Kilpailijoita kielletään käyttämästä muita lautasmalleja kuin Kansanterveyslaitoksen suosittelemia. Karppausfoorumi on esittänyt asian johdosta raivoisan ja rasvaisen vastalauseen, mutta sellaista on elämä, aina ei voi voittaa tarjouskilpailua. Ruokailutapahtuman aikana esitetään stadionin suurelta videotaululta kaikki ravintovalmentaja Christer Sundqvistin esitelmät (648 kpl) missä hän on opettanut Suomen kansalle raivohyppelyn alkeet.

Kilpailut televisioidaan suorana lähetyksenä 79:ään maahan ja YLE esittää kilpailujen tylsimmät kohdat uusintana kesällä 2007 parhaimpaan katseluaikaan, kunnes kaikki suomalaiset ovat ostaneet sen s****in digisovittimen.

Kilpailuun osallistuu iso liuta raivostuneita Suomen kansalaisia. Julkisuuteen tihkuneiden tietojen mukaan kisoihin osallistuu mm:
  • Showmies Frederik, joka esittää Tony Halmeen innoittaman v***tushyppelyn
  • Lenita Airisto, tuo naarasenergiaa tihkuva suomalaisuuden johtotähti, joka nyt vaan on niin älyttömästi raivostunut viisaisiin naisjohtajiin ja vaatii tyhmien miesten nostamista heille kuuluvaan arvoonsa
  • Erkki Ossi Olavi ”Susi-Pulliainen” Pulliainen, joka tekee monet vihreiksi kateudesta raivotautisen suden kanssa suorittamallan yhteishyppelyllään
Nykyisen tasa-arvolain astuttua voimaan, naiset ja miehet kilpailevat samassa raivoisassa sarjassa. Yleisöä pyydetään osoittamaan tasapuolisen raivoisasti suosiota urheille raivohyppelijöille.

Jälkikirjoitus (1.4.2007): Yllämainittu teksti on tietenkin pelkkää Aprillipäivän pilaa. Sellaista on tänään liikkeellä muuallakin. Olkaa varuillanne!

Valikoima muita aprillipiloja kautta aikojen:
Top 100 April Fool's Day Hoaxes of All Time
Radiomafian Aprillipilat
Kirkasvalohoito lihottaa

2 kommenttia: