keskiviikkona, maaliskuuta 24, 2010

Näin on marjat painonhallinnassa!

**
Oli hienoa käydä
JuicePlus -yrityksen hyvinvointi-illassa hotelli Marskissa 23.3.2010. Lupasin teille innokkaille terveysblogiani seuraaville kuulijoilleni, että luentoni löytyy PDF-versiona blogistani.

Tässä se nyt on (PDF-tiedosto, 400 kt)! Paikalla olleille voi olla merkitystä kerrata illan päätapahtumat. Muille se voi toimia innostuksen kipinänä, pitäisikö minunkin tilata tuo terveysblogisti paikalle kertomaan marjojen terveysvaikutuksista ja siitä miten insinööri Tervonen on onnistunut väärin laihduttamaan?

Toimittaja Matts Dumell juonsi illan rautaisella ammattitaidolla ja lääkäri Veli-Pekka Valkosen kanssa viihdyimme tosi hyvin esiintymislavalla, eikö vain?

Syö monipuolisesti eri marjoja (metsämarjoja, puutarhamarjoja) osana terveellistä ruoka-valiota. Marjojen syömistä suositellaan kaikille, vaikka ei olisi ylipainoakaan. Päivittäinen noin 160 gramman annos riittää (turkulaistutkimuksen mukaan). Enemmänkin saa syödä, sitä ei kukaan kiellä. Ei edes turkulaiset.

Muita luentojani:

2 kommenttia:

  1. Kiitos upeasta luennosta ja hienoista teksteistäsi. Olet Suomen ehdotonta huippua suomalaisessa terveysvalistuksessa. Hyvää jatkoa toivoo tyytyväinen kuulijasi Marskissa!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anonyymi kuuntelijani. On mukava saada palautetta ja mukavaa palautetta aivan erityisesti. Oli ihan hyvä ilta ja Dumell - Valkonen - Sundqvist - Dahl oli ihan oiva kvartetti. Ensi kerralla menee vielä paremmin. Tämä oli vasta harjoittelua!

    VastaaPoista