perjantaina, huhtikuuta 09, 2010

Suomalainen murhasi 16 ulkomaalaista

Luin lehdestä hirvittävän raa'an uutisen:

Suomalaista epäillään kuudentoista pakolaisen joukkosurmasta Korkeasaaren eläintarhassa. Kaikki Korkeasaaren 16 maahanmuuttajaa löydettiin surmattuina varhain perjantaiaamuna. Uussuomalaiset olivat juuri viime viikolla päässeet ulkoaitaukseen, jossa ei ole katosta.

Teosta epäillään valkoista, lihaa syövää heteroa. Eläintarhassa tutkitaan nyt, miksi ja miten tuo alkoholisoitunut ja läski vaimonhakkaaja pääsi käsiksi puolustuskyvyttömiin maahanmuuttajiin. Aitaus, jossa uussuomalaiset olivat, on alle 70 senttiä korkea.

"VHM:n jäljet tulivat mereltä, sen jälkeen se on käyttäytynyt kuin ravintolaillan jälkeen nakkikioskilla", kertoo eläintarhan johtaja Sakari Orava.

Korkeasaaren maahanmuuttajat olivat peräisin Chilestä. Ne olivat suurin piirtein kurjen kokoisia, metrin pituisia, eivätkä ne ole harvinaisia. Vaaleanpunaiset pakolaiset lähtivät 1970-luvulla pakoon Chilen sotilasvallankaappausta ja päätyivät lopulta Suomeen.

"Häkkirakennetta on muutettava. Maahanmuuttajat kuuluvat Suomeen, uusi parvi hankitaan ehdottomasti", kommentoi asiaa verekseltään maahanmuuttoministeri Astrid Thors.

Tutkijoiden mukaan tapaus on merkki suomalaisen miehen pohjattomasta naisvihasta ja rutiininomaisesta väkivaltaisuudesta.

Muuta sekavaa höpinää, jolla olen houkutellut tänne terveysblogiini viattomia lukijoita:

5 kommenttia:

 1. Vakava ja surullinen aihe mutta olit pukenut sen aika inhimilliseen asuun.

  VastaaPoista
 2. Tää oli hyvä.

  Mikä lie uusnatsi ollut asialla. Näin se monikulttuurisuus näyttää nurjan puolensa. Kenties me suomalaiset vielä opimme. Voi repolainen sentään.

  VastaaPoista
 3. Mulle tuli mieleen ihmisiä vihaavat Greenpeace-viherfasistit.

  Rolf

  VastaaPoista
 4. Maahanmuuttokeskustelu onkin puuttunut kokonaan tässä muuten ansiokkaassa blogissa...
  Save us Jesus, do not let us go there... :)

  VastaaPoista
 5. ...because stupidity has no boundaries, limitless it is, and with no sense to recognise itself!
  Shout, I tells yous, shout like a .......

  VastaaPoista