tiistaina, huhtikuuta 20, 2010

Torstai on toivoa täynnä

**
Tämän viikon torstai
(22.4.2010) on ihan erityisellä tavalla toivoa täynnä. Ilmaisessa "Hyvinvoinnin avaimet" -luentotilaisuudessa tulen kertomaan, että kaupassakäyntiä helpottamassa on nykyään viisi apuvälinettä!

Tule kuuntelemaan Turun Alvariumiin kello 18.30 mikä on se viides apuväline mittanauhan, kuulosuojainten, polvisuojusten ja suurennuslasin lisäksi! Se on ystäväni, kouluttaja Sirkka Santapukin ideoima. Ottakaa muistilehtiöt mukaan, sillä nyt tulee ainutlaatuisen kiinnostavaa tietoa!

Ja mitä parhainta! Sinun ei tarvitse kuunnella pelkästään minua. Tilaisuuden juontaa toimittaja Matts Dumell. Tilaisuudessa puhuu lääkäri Veli-Pekka Valkonen. Hänen luentonsa käsittelee yleisimpiä kansanterveydellisiä haasteita (sydän- ja verisuonisairaudet, diabetes, ylipaino) ja niiden ehkäisy sekä hoito ei-lääkkeellisin keinoin. Veli-Pekka Valkonen on fysiatriaan erikoistuva lääkäri ja tutkija, joka on tutkinut sydän- ja verisuonitauteihin vaikuttavia tekijöitä sekä ollut mukana useissa vitamiineja ja hapetusstressiä käsittelevissä tutkimuksissa. Ravintoasiantuntija Torsten Dahl esittelee tutkituimman ravintolisän ja luonnontuotteen Juice Plus+® ja sen vaikutuksia terveyteen sekä hyvinvointiin.

Minusta on laadittu tällainen komealta kalskahtava esittely: Biologian Tohtori ja ravintovalmentaja Christer Sundqvistin luennossa käsitellään hedelmien, marjojen ja vihannesten merkitystä painonhallinnassa. Kirjassaan Sietämätön leveys hän pureutuu yhteiskuntamme akuuttiin ja kasvavaan ongelmaan ylipainoon sekä ravistelee vallitsevaa ravitsemus- ja terveyskeskustelua.

Tervetuloa! Ottakaa muistilehtiön lisäksi mukaan 15 euroa rahaa uutta kirjaani varten, joka teidän kannattaa ehdottomasti lukea.

Muita kirjoituksia luennoistani:

3 kommenttia:

 1. Kiitos luennosta, kävin kuuntelemassa.

  Ja olihan siellä lääkäri Veli-Pekka Valkonen aika tavalla erilaisilla linjoilla ravitsemuksen suhteen kanssasi, vaikka vakuuttikin jälkeenpäin, ettei sen vuoksi poistunut luentosi ajaksi sakastin puolelle... ;-)

  Toki olisit voinut mainita blogissasi, että minkäluontoisesta tilaisuudesta on kysymys - mutta toisaalta en olisi siinä tapauksessa ehkä tullut paikalle ollenkaan, joten molempi parempi.

  VastaaPoista
 2. Kiva kun kävit ilmaisella luennollani. Sait näin totutella tyyliini. Kun saan esiintyä ihan yksin ja saan hieman enemmän aikaa esitykselleni, pystyn pistämään vielä enemmän huumoria ja valistusta peliin.

  Olen sen verran edullinen luennoitsija, että voisit yrittää koota porukan ja jutellaan sitten oikein pitkään ja hartaasti ruuasta jolla terveys EI lähde.

  Kiitos kun kävit!

  VastaaPoista
 3. Joo, olenkin miettinyt, että työporukalle olisi tällainen ravitsemusluento kyllä tarpeen, vaikkeivat he sitä itse taida kaikki tietääkään.

  Minäpä esitän firmassa ajatusta, ja katsotaan miten homma ottaa tulta alleen.

  Se muuten oli mielenkiintoista, mitä Valkonen kertoi hampurilaisaterian aiheuttamasta verisuoniston supistustilasta.

  Aika hurjalta vaikutti.

  VastaaPoista