lauantaina, joulukuuta 27, 2008

Luennot vuonna 2009

**
Ihana luentovuosi 2008 takana
Tein vuonna 2008 lähes 100 luentokeikka ympäri Suomen. Se oli ehkä liikaa. Vuonna 2009 teen luentokeikkoja (toivottavasti) jonkin verran vähemmän, mutta entistä toivorikkaampina voitte olettaa luentojeni pysyvän näin menetellen korkeampilaatuisina.

Luentojeni runko 2009
Luentojeni runko pysyy samana kuin 2008. Tällaisia elementtejä löydät aina terveysluennoistani:
- viihteellisyys (huumori, tilannekomiikka, kevennykset)
- ajankohtaisuus (asioita seuraavana terveystoimittajana tuon teille aina viimeisimmät tiedot terveydestä)
- yllätyksellisyys (minulla on yksi äärettömän kiintoisa idea, jota ammattipuhujana haluan kokeilla yleisölleni ympäri Suomen! Se idea liittyy vuorovaikutukseen yleisön ja puhujan välillä. Myös kaikki vanhat kikat on tietty käytössä. Seison käsilläni, raivohyppelen ja istun muurahaispesässä ynnä muuta hassua!)
- tieto (koe "livenä" miten ihanaa tieto on!)

Luentoteemat vuonna 2009
Toteutan luentokeikkoja näiden alla näkyvien teemojen ympärillä. Alkuvuosi ja kevät on aika täyteen varattu, mutta kesällä ja syksyllä on tilaa kalenterissa. Ota yhteyttä!
- diabeetikon ravitsemus (tavattoman mielenkiintoinen ja asiapitoinen luento esim. diabetesyhdistyksille ja kansalaisopistoille kautta maan. Lue lisää Kunto & Terveys -lehdestä nro 5/2008)
- nuorten syömishäiriöt (erinomaisen kiinnostava 45 min. luento esimerkiksi koululuokille. Minulla on "Anna" mukana, joka kertoo oman tarinansa. Tämä voi muodostua vuoden kohokohdaksi. Erinomaisena ideana voitte kypsytellä ajatusta koululla tapahtuvasta luentokeikasta: ensin juttelua nuorten ja lasten kanssa sekä illalla vanhempainillassa. Yhteistyötä tehdään Syömishäiriöliiton kanssa. Lue lisää Kunto & Terveys -lehdestä nro 6/2008.)
- ravitsemuksen ilot ja surut (taattua peruskamaa ja erittäin suosittu luentokokonaisuus vaativallekin yleisölle. Ilta ei voi mennä pieleen jos on tällaista tarjolla!)
- yritysjohtajien liikunta ja ravitsemus (laadukas ja rentouttava luento. Yhteistyössä Mercuri International OY:n kanssa)
- urheilijan ravinto (Suomen laadukkain ja asiapitoisin luento urheilijan ravitsemuksesta. Useita urheiluvalmennukseen liittyviä projekteja mm. Turun Weikkojen valmennuspäällikön ominaisuudessa)
- painonhallinta (tämä luento on jokaisen laihdutusryhmän toiveuni. Kiihkotonta asiatietoa laihdutusmenetelmistä.)
- Personal Trainerin ravintovalmennus (tämä täsmäluento toteutetaan yhteistyössä Trainer4you:n kanssa. Yhteydenotot Trainer4you:n kautta, Kiitos!)
- ravintokaraoke (tavattoman suosittu ja viihteellinen luento, jossa ehditään käsittelemään lukuisia yleisön valitsemia teemoja)
- ravintovalmennus (olen yliopettajana Lapin urheiluopistossa järjestettävässä ravintovalmentajakoulutuksessa)
- muuta (räätälöityjä puhetilaisuuksia monista eri teemoista)

Tervetuloa luennoilleni! Blogissa löytyy ajankohtainen keikka-aikataulu.

Christer Sundqvist
Turun Fimex Oy
christer.sundqvist (at) ravintokirja.fi
040-7529274  

3 kommenttia:

 1. Meillä on maxit OY ab:lla Kiikalassa todella vaativa ja kriittinen henkilökunta. Kaikki tykkäsi Christerin luennoista...

  VastaaPoista
 2. Kiitos Juha mahdollisuudesta käydä Kiikalassa luennoimassa ja ideoimassa henkilökunnan kanssa mitä jokainen voi tehdä terveytensä eteen.

  VastaaPoista
 3. Annoin vinkin Sinusta kansalaisopistomme opintosihteerille, ja nyt kuulinkin jo, että olisit tulossa todelllakin pohjoiseen Keski-Suomeen luentokierrokselle tulevana kevätkautena.

  Onpa kiva, että onnistui, ja luento ja vierailu toteutuu!

  tuula

  VastaaPoista