maanantaina, toukokuuta 04, 2009

Lisää Älliä - ei Allia!


*
Laihdutuslääke Alli on ilmestynyt apteekkien hyllyille
. Kauppa käy kohtuullisen hyvin. Allia tuskin kuitenkaan tarvitaan, sillä "ällillä" (älykkyydellä) pärjää taatusti paremmin. Poimi tästä linkistä älliä ja painonhallintasi muuttuu riemuksi:

2 kommenttia:

  1. Ihmettelyä aiheuttaa kaikenlaiset Alli-laihdutuslääkkeet ja laihdutusleikkaukset. Niitä ollaan tyrkyttämässä lihaville ihmisille. Paljon luonnollisempi ja ehkä myös toimivampi ja taatusti terveellisempi ratkaisu olisi vähentää ruoan (erityisesti hiilihydraattien!) syöntiä. Esimerkiksi tässä blogissa on runsaasti näyttöä sen puolesta, että keinovalikoimaan kannattaa ottaa hiilihydraattitietoisuus. Miksi viranomaisemme vaikenevat tästä menetelmästä? Minä valitsin hiilihydraattien rajoituksen ja nyt on kevyempi ja parempi olo ja nälkä pysyy paremmij kurissa.

    VastaaPoista
  2. Jep, Biponainen, olet ymmärtänyt asian ihan oikein. En minäkään ymmärrä miksi hiilihydraattitietoisuus ei kuulu laihdutusohjeistuksen keinovalikoimaan. Pitää ottaa puheeksi kun seuraavan kerran tapaan jonkun lihavuusasiantuntijan. Onnea ja menestystä valitsemallasi tiellä!

    VastaaPoista