maanantaina, helmikuuta 05, 2007

Erilaista flunssan hoitoa

Veljeni soitti. Meillä oli oli mukava jutteluhetki. Hieman hirvitti kun hän sanoi lukevansa tätä blogia hyvin tarkkaan! Kritiikin sijaan tuli kuitenkin paljon kehuja. Omalta veljeltä on mukava saada kehuja koska läheisen kehu tulee jalostuneemman viitekehyksen sisältä kuin vieraan ihmisen kehuessa. Kun ventovieras kehuu, on vaikea tietää onko suitsutus turmeltumatonta ja liittyykö siihen joku tarkoituksenhakuisuus. Kun veli kehuu, voi olla varma, että se on vilpitöntä.

Veljelläni on raikkaita terveysajatuksia välitettäväksi tämän terveysblogin kautta:

Kun flunssa on vaarassa iskeä, laske silloin makuuhuoneen lämpötilaa voimakkaasti. Nuku ikkuna auki tai vielä paremmin, mene parvekkeelle nukkumaan yöksi! Nykyään on saatavilla hyviä makuupusseja, joilla pärjää hyvin ulkona Suomen nykyisessä talvi-ilmastossa. Veljeni kertoo flunssan pysyvän loitolla tällä konstilla.

Sanokaa mielipiteenne tästä asiasta! Onko järkevää flunssan hoitoa?

2 kommenttia:

 1. Veljelläsi on asenne kohdallaan. :)

  Karaiseminen esim. kylmällä ilmalla varmasti parantaa vastustuskykyä, mutta ehkä se pitäisi aloittaa ennen flunssan oireiden ilmestymistä.

  Itse selätin flunssanpoikasta viikonloppuna umpihankihiihdolla, tuimilla löylyillä ja hangessa kieriskelyllä.

  *P*

  VastaaPoista
 2. Jep, *p* on oikeassa. Asennetta riittää veljelläni. Hän on kunnon partiolaisjohtajana ymmärtänyt ulkoilmassa liikkumisen merkityksen. Kiva kun et tyrmännyt veljeni parvekenukkumisideaa.

  VastaaPoista