keskiviikkona, syyskuuta 10, 2008

Blogilistan linkatuimmat blogit

**
Tässä on aika mielenkiintoinen lista:


Ei ehkä ole kyse sattumasta, sillä Veteraaniurheilijan blogit ovat olleet jo viikon verran kärkikolmikossa. Kiitos kun luette ja linkitätte blogiini noin ahkerasti!
Lähde: Blogilista, 10.9.2008

8 kommenttia:

 1. Eikös Blogilista kuumimmat blogit ole paljon osuvampi ja kuvaamampi lista :-))

  1. 127.6° Big Brother Suomi 2008
  2. 105.5° Seksiä ja samppanjaa
  3. 89.8° Sukkasadon Hillokellari
  4. 79.3° Sukkasadon Heinälato

  VastaaPoista
 2. Toki näin saattaa ollakin, että minun olisi tasapuolisuuden nimissä pitänyt esitellä kaikki blogilistan top listat.

  Kiitos kommentista kiehuvan kuuma Big Brother Suomi 2008!

  VastaaPoista
 3. Ai, mun mielestä tämä (linkkiin laitoin) on parasta sun sivulla -- tähänastisista:-)

  VastaaPoista
 4. En tiedä, olenko oikeassa, mutta nuo linkkauslistat ym. tuntuvat olevan aika sekaista huttua. Tuolla linkatuissa on välillä ollut niin outoja blogeja, etten kyllä itse luota siihen yhtään (joku omista blogeistani on jollain listalla ollut vähän aikaa sitten korkealla, ja se tuntuu aika absurdilta).

  Mutta en silti väitä, etteikö voisi pitää paikkansa sun kohdalla :)

  VastaaPoista
 5. Paulatäti diggaa luolapäällikköä. Ei huono valinta!

  VastaaPoista
 6. Mari Koo, todennäköisesti nämä oudot listat ennakoivat blogilistan lopullista sekoamista.

  VastaaPoista
 7. Luolamiehen ruokavalio on mulle tutumpi Elaine Gottshallin kirjan kautta. Helppo soveltaa, mutta niin harva alkaa siihen ikinä, ehkä vasta viime hädässä --- jos silloin enää jaksaa tai on enää mahdollista korjata mitään, mikä on lääkkeillä pilattu. Mutta hyvä juttu se on ja toimii runsailla luonnollisilla rasvoilla ja vähähiilihydraattisena hyvin myös sairaille.

  Yleensäkin kaikki sellainen, mikä on kerran hyväksi havaittu, kannattaa säilyttää, eikä muuksi muuttaa. Ikävää, että sairaille ei noita ohjeita anneta missään. On ne niin vaarallisia tässä systeemissä, missä kaikkein taitavimman lobbauksen kohteena ovat juuri lääkärit. Ilman heitä kun ei eseptilääkkeet liiku minnekään edes varastoista! Mutta kun saadaan potilas valmiiksi myötämieleiseksi samoihin "hoitoihin", jää vastaanottoaika hyvin lyhyeksi, ei tarvitse neuvotella, miksi ja miten, kun potilas on saanut tietoa vertaisiltaan (sokea taluttaa sokeaa) potilasyhdistyksen tapaamisissa. Olipa kerran muuan ravitsemusterapeuttikin paikalla, eikä voinut ottaa vastaan sitä lappusta, missä lukee glutamaatit - sehän on kirjasta kopsattu ja helpottaa monen ostovalintoja, että ainakin yksi pahimmista ärsyttävistä aineista jää pois - sehän on vasta alkua. Ankarasti torjui sen paperilappusen, ettei ole lupaa antaa muita ohjeita, kuin mitä ylempää annetaan. Mutta jos en olisi sitä kokenut, en tietäisi - noin se toimii! Pillimehuja, joita varmaan monikin on juonut ja huonoiksi todennut, kyllä jaetaan noissa tilaisuuksissa osallistujille. No, eihän kukaan sellaisesta ikinä valita... Vaikka koviun kummallista on, että pillimehu sisältää väriainetta jne... Muuntogeenisiä aineksia niissä voi olla, jos ne myydään apteekissa - silloinhan niitä valvoo Lääkelaitos, eikä Evira. Apteekkituotteissa asiaa ei tarvitse ilmoittaa. En tiedä ketään, kenelle ne olisi sopineet, mutta osastolle voi joutua jäämään tiputuksiin jo yhdenkin sellaisen jälkeen eikä silloinkaan hoitajat eikä lääkäri usko potilasta, että se johtui siitä pillimehusta, mitä tarjosivat ILMAISEKSI...

  Olen järkyttynyt siitä, kuinka väärin vanhemmat sairaita lapsiaan hoitavat ja ihan siksi vaan, että lääketehtaat sanelevat kuviot, joita täytyy noudattaa siksi, että jossain RAY:n tukemassa käypähoito-ohjeistuksessa niin lukee. Sanoo potilas ihan mitä vaan, sitä ei edes papereihin merkitä! Ihan mieletön systeemi, jossa loppujen lopuksi sairaat, jotka eivät aikaa vieviltä palstamoderoinneilta, yksityisviesteiltä ym, rasittavilta lääkekokeiluiltaan ehdi edes nukkumaan tarpeeksi (crp nousee valvomisestakin...)...Juuri he toimivat moderaattoreina palstoilla, jonne ei ne parantuneet tietenkään ehdi kirjoittelemaan.

  Ja miksi pitäisikään? Systeemi kertakaikkiaan parkkaa (bannaa) pois joukosta ne, jotka tuota lääkemarkkinointia hankaloittaa. Se kun on niin helppo toteuttaa - ja tuottaa eniten, käytännössä, siis osakkeidenomistajille rahaa! Kuolleet ei valita ja siksi edes lääkärit eivät saa tietää niistä ihmisten omista konsteista mitään:-(

  Lapsettomuuden luonnonmukaisessa hoidossa tuo luolamiehen ruokavalio on osoittautunut jo vuosi sitten tosi hyväksi systeemiksi, mutta nyt vasta siitä uutisoitiin lehdissä - no, eihän sitä ruokavaliota mainittu, mutta on se ollut nähtävissä palstoilla jo kauan sitten, mutta vuosi sitten jopa karppaussivustolla:-D

  VastaaPoista
 8. Paulatäti kiitos taas pitkästä ja perusteellisesta vastauksestasi erittäin ajankohtaiseen ongelmaan: reseptilääkkeiden ja ruoan lisäaineiden vaaroista.

  Eilen erään valtakunnallisen lehden toimittaja haastatteli minua noista ruoan lisäaineista. Meillä oli erittäin lämminhenkinen keskustelutuokio. Purkautunee jossain vaiheessa jutuksi. En minä varsinaisesti kehunut glutamaatteja, aspartaamia ja atsoväriaineita. Tänään Dagens Nyheterissä toimittaja kertoo erinomaisesta muurahaisten myrkytysaineesta: Fun-Light hedelmämehu, joka on makeutettu aspartaamilla. Muurahaiset kuolevat.

  VastaaPoista