tiistaina, syyskuuta 09, 2008

Keskustelutilaisuus

*
Tiistaina 9.9.2008
on Turussa taas keskustelutilaisuus esimerkiksi Pohjois-Karjala-projektista, ravitsemuksesta, liikunnasta ja/tai terveydestä! TULE SINÄKIN! Lopetan nämä keskustelutilaisuudet jos porukkaa ei tule 5 tunnin aikana enemmän kuin 5 kpl. Tämä tilaisuus on maksuton! Ruokaa saa itse ostaa kassalla. Ei ole pakko syödä. Ei ole edes pakko keskustella, voi vain istua ja kuunnella. En myy mitään! En pidä mitään esitelmää! Kukaan ei tätä tilaisuutta sponsoroi.

Osoite: Lounasravintola Stockmann Turku, Kristiinankatu 11, Turku
Aika: 12.00 - 17.00

Olen yleisön pyynnöstä pitänyt näitä keskustelutilaisuuksia eri paikoissa Turussa ja Helsingissä. Hämmästelen vähäistä kiinnostusta. Keskustelut ovat olleet erittäin korkeatasoisia, mutta aika yksinäistä istuskelua se on enimmäkseen ollut. Viiden tunnin aikana on pistäytynyt 1-3 henkilöä juttusilla. Luulisi asian kiinnostavan enemmän. Ei ravitsemuskeskusteluun Suomessa niin kauhean paljon tilaisuuksia ole. Älkää sitten ruinatko miksi kukaan ei käy ravitsemuskeskustelua Suomessa! Tämä voi olla yksi syy: Ihmiset eivät tule järjestettyihin tilaisuuksiin. Nimeä ei tietenkään tarvitse paljastaa ja minä en muista ketään pahalla/hyvällä. Keskustelutilaisuuksissa käyneet kehuvat keskusteluilmapiiriä. Minähän en itse ole mikään nero, mutta tiedän aika paljon asioita kuitenkin.

Tervetuloa mukaan keskusteluihin!

Jos sattuisi käymään sellainen flaksi, että 5 keskustelijan raja ylittyy, missä keskustellaan seuraavaksi?

Terveisin,

Christer Sundqvist
kansakoulun käynyt ravintovalmentaja

10 kommenttia:

 1. Minusta ois kiva keskustella sun kanssa. Mutta meiltä Turkuun pitkä matka. Jos ois tossa Lahden tai Kouvolan seudulla...

  VastaaPoista
 2. Koskahan olet siellä Iitin kansalaisopistossa?

  VastaaPoista
 3. Erittäin antoisaa oli kanssasi keskustella luennon jälkeen. En minäkään tajua miksi porukkaa ei tule paikalle. Meilläkin peruuntui terveysluento (kans. opisto) kun ei tullut ilmoittautuneita tarpeeksi. Jälkeenpäin sain kuulla, että eräällä oli syynä se että Salkkareissa oli niin jännä vaihe menossa!! Mitä ihmisiin on mennyt? Joku tyhmä telkkariohjelma vaikuttaa kans. opist. kursseihin!!

  VastaaPoista
 4. Jos Helsinkiin vielä saavut niin lupaan pyhästi keskustella vaikka maratoonin verran

  VastaaPoista
 5. Voisit ennen jokaista luentoasi varata aikaa keskustelulle jossakin läheisessä baarissa tai ruokalassa. Saat vähän lisää kiloja ohkaiseen varteesi jos syöt hyvin. Samalla tapaat paikkakunnan väkeä ja ties vaikka joku jättäisi Salkkarit katsomatta ja tulisikin kuuntelemaan sinua.
  Arvostan suuresti sitä että viitsit kiertää Suomessa. Kerran olen sinua kuunnellut. Silloin olit penteleen hyvä. Tule Hämeenlinnaan uudestaan.

  VastaaPoista
 6. Täällähän on ollut vipinää poissaollessani. Iitin kansalaisopistossa käyn 15.10.2008 joskus illalla. Voisin Hämeenlinnalaiskeskustelijan ohjeen mukaisesti pysähtyä esimerkiksi Kouvolassa keskustelun merkeissä. Täytyy katsoa ajankohdan lähestyessä miten tuo olisi paras toteuttaa.

  Television ohjelmatarjonta on kova haaste. Olisikohan ollut kerran Eurassa. Siellä oli erittäin vähän väkeä paikalla. Todettiin sielläkin television varmaan vieneen pitemmän korren sinäkin iltana.

  Hämeenlinnaan on kiva tulla. Tuntuuko mahdottomalta periä pientä maksua kattamaan matkakulut? Tulisitteko Hämeessä paikalle vaikka joutuisi pelkästä keskustelusta maksamaan esim. 3 euroa?

  VastaaPoista
 7. Cordian toive pyritään toteuttamaan. Joudun aika usein käymään Helsingissä.

  VastaaPoista
 8. Hämeenlinna kuulostaisi hyvältä, kunhan vaan aikataulu antaa periksi.

  Jorma

  VastaaPoista
 9. Jorma, Hämeenlinna on tosi vahvoilla seuraavaksi keskustelutilaisuudeksi. Tarkemmat tiedot myöhemmin.

  VastaaPoista
 10. Stockmannin ravintolan smetanahärkä runsailla vihanneksilla oli erittäin hyvää. Kello 12:10 - 16:35 välisenä aikana kävi 1 (yksi) henkilö juttelemassa. Laatu korvaa määrän. Oli hieno keskusteluhetki.

  Nämä keskusteluhetkeni ovat kuitenkin tältä erää ohi.

  VastaaPoista