perjantaina, elokuuta 22, 2008

Herbalife taas otsikoissa

*
Muistattehan taannoisen väitteen
, että jotkut Herbalife -tuotteet aiheuttavat maksavaurioita? Asiaa käsittääkseni vielä selvitellään, mutta mikään ei viittaa siihen, että Herbalife -tuotteita nauttimalla olisi erityisen kovassa vaarassa pilata maksansa.

Tuoreempi väite on, että Herbalife -tuotteet sisältävät liikaa lyijyä. Viimeisin tieto tästä väitteestä on, että asiassa ei ole mitään perää.

En minä ole mikään Herbalifen kannattaja, kaukana siitä, mutta harmittaa tosi paljon kaikenlaiset perättömät väitteet. Siksi julkaisen tämänkin uutisen - tasapuolisuuden nimissä. Pitäisikö minun kehua Valtion Ravitsemusneuvottelukunnan ruokavaliosuosituksia - tasapuolisuuden nimissä? Ei vielä - ehkä myöhemmin kun tiedän mihin suuntaan suosituksia ollaan valmiita muokkaamaan.

Lähde: Reuters Health, 22.8.2008

3 kommenttia:

 1. Minä etsin Herbalifesta lievitystä migreeniin, joku verkostomyyjä ilmeisesti kertoi omista hyvistä kokemuksistaan migreenipalstalla. Koska ongelma on minulle suuri, kokeilen kaikkea mistä vinkin saan.

  Oli sellainen kolmen purkin paketti. Muutaman oäivän päästä rupesin ripuloimaan, kärsin alilämmöstä, enkä pystynyt lähtemään töihin. Pidin taukoa mömmöostä, ja kun olo helpotti yritin uudestaan - samalla tuloksella. Taas tuli pari sairaspäivää. Jo mömmöjen haju rupesi yököttämään. Myöhemmin luin, että tämä teollisuus aloitettiin autotallissa. En voinut välttyä ajatukseltä, että mukaan on sekoittunut törkyistä sahajauhoa ja muuta siivousjätettä.

  VastaaPoista
 2. Siis kukaan ei ole koskaan selkeästi kertonut tämän maksajutun taustaa.

  Sveitsissä ja Israelissa oli vuosia sitten maksaongelmia henkilöillä, jotka myös käyttivät Herbalifea. Israelin ja Sveitsin VIRANOMAISET pyysivät Herbalifelta selvitystä ja asia tutkittiin. VIRANOMAISET eivät löytäneet mitään syy-yhteyttä maksaongelmien ja Herbalifen välillä.

  Vuosia myöhemmin TUNTEMATON taho teetti asiasta tutkimuksen, joka julkaistiin Hepatology Journal lehdessä.

  Ylläolevasta jokainen pystynee vetämään oikeat päätökset.

  Loppukaneettina:
  Herbalife-tuotteet ovat olleet markkinoilla jo yli 28 vuotta. Niitä myydään virallisesti yli 65 maassa.

  Kaiken joulu-tammikuisen huhumyllyn jälkeen Suomessa ei ole yhtään Herbalife-tuotetta vedetty markkinoilla, päin vastoin, tänne on lanseerattu muutama uusi tuote.

  VastaaPoista
 3. Tässä hieman lisäinfoa....

  http://kaksplus.fi/keskustelu/t1458229

  VastaaPoista