perjantaina, marraskuuta 17, 2006

Liikkumisen iloa hauskoilla tuotteilla

Olen ottanut myyntiin veikeän hauskat Kuntokirjat vanhemmille ja lapsille sekä hirvittävästi naurattavat Kroppi muistipelikortit.

Oma kuntokirja 2007 & 2008 opettaa kuuntelemaan kehoa ja eloa, pitämään kiinni ohjelmasta, sekä seuraamaan kulloinkin valittuja muuttujia… painoa, painoindeksiä tai liikuttua aikaa. Se on tarkoitettu tavallisille sohvaperunoille, mutta kehittynytkin kuntoilija saa päiväkirjastaan oivan työkalun. Kirjassa on 384 sivua ja se on kovakantinen. Kalenteri sisältää kahden vuoden (2007-2008) kaikki päivät. Hinta on 38 euroa, eli 5 senttiä per päivä.

Kakrut kirmaa 2007 on lasten oma kuntovihko. Mitä tulikaan tehtyä ja kenen kanssa? Tuliko hiki ja oliko kivaa? Äidin ja isän kanssa on hyvä käydä läpi erilaiset askareet ja toimet arkielossa, jotka ovat hyvää liikuntaa lapselle kotona, koulussa ja vapaa-ajalla. Katsooko isosisko tai isoveli vähän perään, ettei pikkujätkä juutu tunneiksi pleikkariin. Pleikkari sivuun, silmät pyörimään ja varpaat harittamaan, kyykkyyn ylös ja vaikka ulos. Kakrut kirmaa -kuntovihko 2007 A5 148x210 mm, 60 s sisäsivut, yksi sivu on yksi viikko, 7 päivää. Aukeamalla liikuntavinkki. Päivän kohdalle merkitään:
- miten liikuin
- kuinka kauan
- tuliko hiki ja
- oliko kivaa
Hinta ei ole paha: 7 euroa.

Kroppis muistipelikortit. Näistä tulee joulun hittituote! Peliä pelataan kuin muistipeliä konsanaan, mutta korteista kirmaa kivoja tehtäviä. Ahaa!? "Heittele tähtiä. Purista kädet tiukasti nyrkkiin ja avaa apposen auki kymmenen kertaa." No joo, olisikohan tuossa pari? Ei, mutta hauskaa seuraa: "Tallustele karhunkäyntiä pelipöydän ympäri".
Pelatessa naurattaa hirveästi ja tulee hiki. Kroppista voivat pelata vanhemmat lastensa kanssa, lapset keskenään ja vaikka aikuisetkin keskenään.
Ikäsuositus: joukossa on hyvä olla joku reipas lukutaitoinen, mutta pienemmätkin kropat pärjäävät mukana. Kroppis-muistipelikortit ovat pahvipakkauksessa, 22 tehtävää eli paria, 44 korttia 4 omaa korttia tai varakorttia. Hinta vain 11 euroa.

Lue tästä lisää: http://www.kuntokirja.fi

1 kommentti: